brrr No to bylo první, co mě napadlo, navíc k dlouhým šatům a v Maroku. Ale zase nějaké vedro tam teď není-a spodní prádlo předpokládám, že vychytáš líp během těhotenství.
Mutziputzi Tak nejen těhotné, že jo ![]()
brrr No to bylo první, co mě napadlo, navíc k dlouhým šatům a v Maroku. Ale zase nějaké vedro tam teď není-a spodní prádlo předpokládám, že vychytáš líp během těhotenství.
Mutziputzi Tak nejen těhotné, že jo ![]()
Netloustne mi moje múza??

V ulicich by bylo mnohem krasneji, kdyby vsechny tehotne vypadaly aspon z desetiny tak dobre jako Meghan
Náhodou... já mám naopak pocit, že 99% jich vypadá moc dobře. A to ani nemaj patery Givenchy šaty na den - ale od doby, kdy byly k dispozici jen beztvarý zástěry, se už hodně změnilo...
A jo, múza ti trochu přibrala na zadku a na stehnech ![]()
barbucha hele tohle téma je hraniční, musim si dávat pozor na klávesnici, ale já vídám typy, které na první pohled musím podezírat ze samosprašnosti, omlouvám se za expresivní popis dojmu...
Mutziputzi Jestli múza nejedla štrúdl. ![]()
Ale no tak jako velryba budeš vypadat v každým případě, že jo. Já jen že jsou vesměs upravený a i dobře oblečený, žádný starý kabáty po dědečkovi přes pytel vod brambor.
Mutziputzi přestalo sněžit?
stes tady jo, proč?
Mutziputzi myslím, asi bylo myšleno, že přestalo sněžit u múzy
ne? a hned jde váha nahoru. ale přiznávám, takhle "tlousnout" bych klidně chtěla taky.
Jiná Realita já furt myslim, že to budou blbý džíny
Jiná Realita bingo
Hergot ale! Vobě sou hezký, punčochy/spoďáry se občas zaříznou a i do královskýho břicha a moss na tý momentce vypadá dobře.
@razorblade Třeba tady je podle mne nemá a mám pocit, že je nenosí skoro vůbec i jindy.
Nenosí, ani tam kde by měla, t.j. na reprezentaci, a ani bez břicha je nenosila. To je ten čerstvej vítr v královský rodině ![]()

Jen v tom Maroku by to asi těžko zkousli...
Myslela jsem ale, že existujou i mateřský punčocháče, s širokým elastickým pásem jako se dělaj u mateřskejch kalhot, takže není třeba mít gumičku zařízlou ![]()
No dělaj, ale nevím, zda i ve verzi těch pavučinových hedvábných punčošek pro členky královských rodin.
barbucha má recht, tyhle nesmyslný royal zkostnatělý pravidla přímo volaj po tom, aby je někdo konečně začal porušovat!
A já jsem teď obědvajíc kešu koukla na Nelinku...

Mutziputzi z jejího postavení těla mě bolí lordoza už dlouho, asi jí někdo řekl, že je to sexy???
Tak podobnej dress code existuje nejen v royal family (a jak vidíš tak někde na něm trvaj urputnějc než v Anglii) - dyk už i tady se párkrát řešilo, kdo všechno nesmí ani v létě do práce bez punčoch... výzva k porušování zní pak docela zajímavě - aneb řekněte svému zaměstnavateli... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.