jinx Zvláštní, i v tomto případě mě přešla chuť na jakoukoli stravu ...
hele jak tě tu tak čtu, ty se chudáku nemáš šanci najíst
jinx Zvláštní, i v tomto případě mě přešla chuť na jakoukoli stravu ...
hele jak tě tu tak čtu, ty se chudáku nemáš šanci najíst
jinx Ty vlasy vyrovnávají objem. ![]()
jinx ale v tomto prípade su proporcie zachované. Hlava a zadok su v rovnováhe
Sexy! I bez punčoch! ![]()
Ounz
naštěstí jsem své potřeby zajistila již ráno a k večeru budou fotky zapomenuty, takže pohoda.
Jestli ta máma je ta s tou bílou záclonou s plesu, tak to tělo není její. Na plese byla v trupu kvádr, malý prsa, neznatelný pas. Edituju, tak hlava je jasně přidaná k jinýmu tělu.
jitřenka to akk sa da zistit?
Janulik03 - neumím vložit fotky z plesu z Brna, ale je tam zepředu v tom bílém overalu, jakoby s vložkou a pamatují si to protože Marcela N. to tady přehnala s chválou a tam je jednolitý trup. Nebe a dudy, tohle tělíčko není její.
jitřenka ...a mně tedy přijde i to stehno (blíže k dceři) nějaké ořízlé..
jitřenka ahha no nie som v tom dobra, nemam na to oko. To uz musi byt aby ma take nieco trklo
Zemřel Jiří Pomeje.
Kdysi dávno, když začínal, se mi líbil. Marně vzpomínám, co to bylo za film.
Janulik03 - no jo, když já jsem malinko mladší než ta její máma a tak porovnávám.
A tu fotku fakt z mobilu nevložím, jsem v tomhle nemožná.
Sweet Potato - to šlo teda rychle, no je to svinstvo.
Sweet Potato Já jsem si na něj zrovna včera vzpomněla, že se o něm nikde nic neobjevilo, tak asi blbý. Je mi ho líto, bylo mu něco přes padesát, to je houby věk...
Sweet Potato Pamatuju si jen Muka obraznosti a nějaké pohádky. A Andělskou tvář, tenkrát myslím na tu roli dost zhubnul a jako ta temná postava vypadal dost věrohodně, i když film se mi moc nelíbil. No, škoda ještě poměrně mladého života.
jitřenka válec teda nevím, ale nohy má hezký

Kokoska žiš to je děsnej nešvar, tyhlety krajkový overálky..
Ounz no to teda! A ještě bílej s tou záclonou na zadku, fakt ne.
Kokoska no..a řešení rozkroku k nezaplacení..
Ounz jj, však to se tu už probíralo. Nechápu, co ty lidi vede k podobným úletům. Při té postavě, co má, mohla být kočka v něčem úplně jednoduchém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.