VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. února 2019 19:09

Kokoska no..tak ony asi uvažujou jinak, viz to špulení zadků..

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. února 2019 19:16

Sweet Potato taky se mi libil.Smutny.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 26. února 2019 19:18

Kokoska Jo, Muka obraznosti.

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 26. února 2019 19:19

Kokoska - beru poměr pas a  boky, sama psala, že necvičí a to je prostě vidět ,jinak samozřejmě postava dobrá,  ale fotka v plavkách to fakt není. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:37

jinx nikdy bych nerekla, ze takovej zadek se da jeste vyvazit vlasama :DMutziputzi co se tyce silonek, tak treba nas hejtman je vyzaduje po pracovnicich tiskoveho odboru i v parnym lete

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:38

Sweet Potato :-( V filmu jsem ho asi neviděla, ale setkala jsem se s ním osobně, když žil ještě s Kuklovou a ona měla v Olomouci výstavu. Vypadal tehdy dobře.

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:38

razorblade a když nemas, pošle te domu? 

Nebo co jí kdo může rict, ať se jde prevlict?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:42

Potrefenáhusa to nevim, covece! Oni si to tam asi nedovoli nedodrzet. Nedavno mela mluvci krasny saty, tak jsem ji je pochvalila a ona jen mavla rukou s tim, ze musela zainvestovat do satniku nebot vrchnosti se nektery jeji modely (halenka a sukne, uplne bez problemu) nezdaly dostatecne reprezentativni. Prijde mi to az prehnany na to, ze my na druhou stranu chodime v dzinach a svetrech...

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:49

Potrefenáhusa mela jsem sefa, co takto konzultanty prevlect posilal. Nevim, kde delas, ale ja to beru tak, ze v praci plati nejaka pravidla a kdyby napr. lekarka chtrla behem pracovni doby chdit v lodickach, taky by ji to neproslo.

V mem predeslem zamestnani se bussines dress code rusil predloni na zacatku leta s vyjimkou navstev u klientu, kde se vyzaduje.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 26. února 2019 20:55

Potrefenáhusa strhne jí osobní?

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:11

razorblade continuity MaeGandal no ja myslela tu Meghan

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:15

Potrefenáhusa aha... no... muze ji treba cekat ostrej pohovor s kralovnou? :)

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Nebo co jí kdo může rict, ať se jde prevlict?

​No, nemůže. Pan manžel je z ní celej tumpachovej a neodváží se pípnout... už při přípravách svatby dělal dílo když jí nechtěli vyhovět v nějakejch výmyslech, dal se slyšet že co M. chce, M. taky dostane! A nějaký rady od protokolu jsou jí úplně volný, nedá si říct ani od sekuriťáků, kterejm sdělila že ona si bude chodit kudy chce... tak asi tak. Jako když někdo nechápe, že určitá pozice vyžaduje určitý chování a nebere ohledy na nic kromě svejch výhod, je to těžký. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:27

a to já  si zase myslím, že megan toho ví o protokolu a tom, co a kdy může a nemůže daleko víc, než parfu :-) a že podle toho se řídí... 

continuity u té lékařky to bude spíš bezpečnost práce než dress code... 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:30
Reakce na Sweet Potato:

Zemřel Jiří Pomeje.

Kdysi dávno, když začínal, se mi líbil. Marně vzpomínám, co to bylo za film.

​Sice to nebyl můj favorit anžto si pohnojil život sám... ale je mi ho líto, moh dostat víc času, možná by se byl ještě dal trochu do kupy, aby nemusel skončit jako poslední loser. Smutnej konec.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:32

barbucha Hodně smutnej. Tím víc, že skoro v přímým přenosu.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:35

Sweet Potato 

Jo? Já to moc nesledovala... a pokládala jsem ho vždycky za pěknýho pozéra, takže všechny zprávy jsem brala s rezervou. No, aspoň teda o zdravotním stavu nekecal 

Ale tyhle pády jsou vždycky smutný.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:43

barbucha Já jsem dnes otevřela nějaký článek, tam bylo milion fotek, jak ho převáželi do toho posledního sanatoria, sanitka, kus nosítek, víc nosítek, ještě větší kus, postava pod zelenym lajntuchem...fuj.

Jestli svůj zdravitní stav do poslední chvíle sám prodával, nebo někdo jiný? Hnus každopádně.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. února 2019 21:51

Sweet Potato 

To už asi sám nezařizoval - kdo by se chtěl takhle zviditelnit?! Navíc když má dost... Ale bulváru je jedno jestli seš v posledním tažení, a řekla bych že se vždycky najde i dost kamarádů, ochotnejch dát echo. Asi se tak cejtěj důležitý nebo co.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 27. února 2019 03:12
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Já jsem dnes otevřela nějaký článek, tam bylo milion fotek, jak ho převáželi do toho posledního sanatoria, sanitka, kus nosítek, víc nosítek, ještě větší kus, postava pod zelenym lajntuchem...fuj.

Jestli svůj zdravitní stav do poslední chvíle sám prodával, nebo někdo jiný? Hnus každopádně.

​Ja si pamatuju, jak me pred lety rozzurilo dobela, kdyz nekdo z "blizkeho kruhu" prodal do tisku fotku umirajiciho Patricka Swayzeho, bylo to snad par dni pred jeho smrti. Neuveritelnej hyenismus