Zarinya
Ale jako fakt, řekni že se neleskne!
mně hlavně na týhle fotce přijde jak natřena rozemletou cihlou
Zarinya
Ale jako fakt, řekni že se neleskne!
mně hlavně na týhle fotce přijde jak natřena rozemletou cihlou
barbucha a já jsem čoveče přesvědčená, že ty punčochy v létě nevyžaduje už skoro nikdo, to už je strašně přežitý..já si vystačim s těma ve spreji, když už
Mutziputzi z jejího postavení těla mě bolí lordoza už dlouho, asi jí někdo řekl, že je to sexy???
Já mám vždycky u podobnejch fotek neodbytnej pocit, že má - chuděra mrzáček - jednu nohu kratší!
(jinak jo, rozemletá cihla sedí
)
Mutziputzi
a ta maminka....úplná holčička...vypadá jako SESTRA
barbucha a já jsem čoveče přesvědčená, že ty punčochy v létě nevyžaduje už skoro nikdo, to už je strašně přežitý..já si vystačim s těma ve spreji, když už
Fakt je, že banky, korporáty a podobný fabriky
to nevyžadujou možná pro všední dny (nebo ne všechny) kdy seš zavřená sama v kanclu, ale na oficiální jednání zcela určitě.
No a veřejný vystoupení reprezentanta státu je co? Volnočasová kratochvíle?
barbucha Já bych řekla, že černošky/ mulatky to mají s těma silonkama těžší. Obamová je taky nenosila.
tak možná ty silonky zase taková nutnost nebudou, když chodí bez nich... evidentně to bez nich jde...
a ten make-up na fotce v červených šatech se mi taky nelíbí, možná něco vytáhly i fotky, ale není to ono...
barbucha Deeepak, ani na jednani, tak 10 let zpatky leda
stes náhodou, mně se nela nelíbí, její matka jako typ taky ne, ale že vypadá fakt dobře, jí já osobně upřít nemůžu. a je o pár desítek let starší než já. takže můžu jen závidět. já jsem takhle nevypadala ani ve dvaceti.
stes Já bych řekla, že maminka má moc hezkou postavu (ty umělý prsa by teda mohla mít lepši). Za mě respekt pro každou, která se dokáže držet v takový formě.
Jiná Realita 999 To si nerozumíme. Absolutně nepopírám velmi dobrou postavu. Klobouk dolů. Tu jí nemůže negativně hodnotit snad nikdo, kór takhle podle fotky...
Ale ty vlasy![]()
![]()
Matka má super postavu, len štylizácia do dievčinky je taká na hrane. Ale vyzerá super, to jooo
barbucha Já bych řekla, že černošky/ mulatky to mají s těma silonkama těžší. Obamová je taky nenosila.
Proč, copak se nedělaj tmavý punčochy? Kate nosí hnědý, modrý, černý... co je na nich špatnýho? Nikde není psáno, že musí nosit výhradně světlý. Navíc v dnešní době, kdy se pro černošky vyráběj extra makeupy, určitě by se našly i vhodný (t.j. ne o pět odstínů světlejší) punčocháče.
Dyk i náš Špaček pokládá nenošení punčoch - při společenskejch příležitostech - za velký fauxpas. A to nejsme žádná šlechta leč proletáři ![]()
Mutziputzi Ta má ovšem super postavu. Přešla mě chuť na několik obědů, večeří ...
.
barbucha Hele, je řeč o těch "neviditelnejch", co vyžaduje dress code. Obamová několikrát říkala, že se výrobcům nedaří chytnout tu správnou barvu, a proto je ona nosit nebude :-).
Mutziputzi Postava matky je asi záviděníhodná,ale mě přijde naprosto úchylný se fotit s matkou/dcerou polonahá v prádle,či plavkách. Nebo v negližé,vydávaný za společenský oděv.
ty dvě jsou fakt divné ... :-)
Neni to uplne vip, ale ig mi nabidl jednu tu bodypositive :D

jinx Zvláštní, i v tomto případě mě přešla chuť na jakoukoli stravu ...
Má vkus a ty vlasy naplňují význam slova hustý ve všech směrech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.