Jiná Realita Souhlasím, vlasy resp. účes nepěkný. Ale obličej - kvalita myslím ok.
VIP zjevy
Mutziputzi Hele za 15 let sem hoď fotku obličeje zblízka a bude ![]()
Mutziputzi Tak ale srovnávat je se světovou top modelkou asi není úplně fér
Jinak zrovna tady Bobošíková nevypadá zle, myslím, že kdyby se upravila, bude vypadat dokonce hodně dobře. A to se mi většinou nelíbí.
Mutziputzi Krátký je mít nemusí,ale tohle vypadá,jak když se na jaře vypalovala tráva. A to sama na hlavě nemám bůhvíjaký materiál.
stes Nemít strach, že se to domákne, hodila bych ti sem svojí matku o 10 let staší než Bobo
Garfie Jí nesrovnávám, jenom jsem psala, že jestli někdo velmi dobře, tak Cindy C., ne almarózní machna Bobo
Mutziputzi to by neplatilo![]()
Mutziputzi Možná myslela velmi dobře na svoje poměry ![]()
Hele, jinak třeba mojí tchýni táhne na 70 a taky by ji strčila do kapsy, ale zase tchýni taky považuju obecně za velmi hezkou, u Bobo by mě to vůbec nenapadlo (kategorie "hezká").
stes neplatilo ne, já jsem míň exotickej typ, takže starnu eště pomalejc!
Mutziputzi jenže co jsem viděla, tak ty chrouny nosíš tak, že vypadají učesaně, ne jako kdybys vstala, pohrabala se v tom rukou, ani to moc nemyla, nebyla půl roku u holiče a ještě ti to rozfoukal vítr.
já vím, že lidi jsou k tomuhle "účesu" poslední roky tolerantní, protože to takhle nosí tak 50% žen (zbytek má strašný melír na střihu podle kastrolu a malé procento chodí i pěkně upravené, mají vlasy vyživené, hladké, učesané a umyté), mně se to ale nelíbí. nemám nic proti dlouhým rozpuštěným vlasům, ale málokdo si to může dovolit. bobošíková určitě ne. a ty rozpuštěné, co vídám na ulici, jsou prostě většinou někde na stupnici mezi bobošíkovou a blanarovičovou.
Jiná Realita no hele...k holiči chodím max 1-2x za rok a hřeben (pozor, snad si zas neslíznu něco krs hygienu) ani nevlastnim, nečešu se nikdy, jenom to prohrabuju prstama![]()
jak dlouho se ještě budou lidovky (nebo kdokoli) ztrapňovat vieweghem, a kam on asi ještě tak může autorsky klesnout? tohle už je úroveň "fejeton pro nižší stupeň gymnázia".
Mutziputzi tak bobošíková si třeba taky myslí, že si to může dovolit, ale ona nemůže (a nenávidím tě
).
Mutziputzi no pokud bych mela Bobo spudit podle ty zde postovany fotky, tak si dovolim s tebou nesouhlasit. Na ni vxpada fakt dobre, povadlou machnu si predstavuju jinak
razorblade já nevim no...neměnila bych s ní myslim v jejím věku, doufám!
Mutziputzi no jo..to je vono...já měla ve 40 taky trochu jiný představy![]()
stes no jo, ale já jsem výherce genetické loterie, já to mam jinak![]()
Mutziputzi tak to je jiná..ale vím co to je, mám to taky, i s těma jinejma představama![]()
stes já si ani nemůže dovolit stárnout, se musim vdát eště!
Mutziputzi aha ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí