stes Taková Linda Evangelista měla nejspíš taky jinou představu o stárnutí.
VIP zjevy
Mutziputzi kdybychom se bavily o téhle fotce, tak souhlasím, že tam už nějaká únava materiálu znát je. Ale ta kritika na základě hezkého fotošopu bez jediné vrásky nesedí. A opakuju, naživo ji neznám a podle fotky si stejně myslím, že na její věk to není žádná katastrofa.

A pardon, ale tohle podle mě mě taky není žádný ideál.
Kokoska Já vidím +/- to samý, jak jsem psala, důsledek permanentních jojo efektů podle mě, přitom rysy má krásný, škoda toho potenciálu zahozenýho.
Tak každej má nějakej genetickej základ... a naopak ne všichni můžou vypadat v padesáti na třicet. Musí se vycházet z toho, co geny a příroda daly. Ale nejhorší, co člověk může udělat, je hrát si na diblíka. To vypíchne ty nedostatky a nepoměr eště víc - kdyby i taková Blanarovičová dala pokoj s výplněma a oblíkla se příčetně vzhledem k věku (nebo spíš opustila kolotoč styl), bude vypadat možná i jakžtakž dobře. Sice na svůj věk, ale dobře.
Kde je kurnik psáno, že musíme bejt až do smrti čupr mladice? ![]()
rozarka no to jo.. krásná byla ![]()
Kokoska to asi pro nikoho nebude ideál se obávám
barbucha NIKDO nevypadá, když je mu 50 na 30, zblízka, v reálu...nikdy nikdo. Na 40 budiž. Mezi cca 45 a 55 je "díky" přechodu, nebetyčný rozdíl a žádná neví, jak se s ní přechod zamává. A může žít 100x předpisově. Zato obráceně to jde hravě, CD je 50 let a vypadá na 70.
Mutziputzi panečku, ty si sa dnes fakt zle vyspala. Tolko prísnosti.....
Mutziputzi no jo, ale jen kvůli figuře nežrat???? ve dvaceti možná, hele, až se vdáš, tak se taky najíš![]()
Janulik03 já myslím, že má Mutzi hlad
Potrefenáhusa neznám...ale to tady nikdo. komentujeme fotky
No dyk jo. Ale vždycky se můžeš přizpůsobit a nastajlovat se příčetně, aby kolemjdoucí nepadali smíchy nebo neutíkali v záchvatu paniky ![]()
Koukám, že Celine je o tři roky mladší než Bobo. Zlatá Bobo, ta vypadá aspoň živá, ne jak chodící mrtvola.
A únava materiálu.. no na někom je vidět i o pár desítek let dřív. Proti YB i CD vypadá Bobo výborně. I když proti každé z jiného důvodu. (a to ji fakt nesnáším)
stes nemam hlad, naopak jsem podle mě sežrala k snídani objem rozpočtovaný pro 5 členů japonského univerzitního orchestru co tam snídal s náma![]()
MNe príde SP chorá. Takto vychudnutá vyzerá veľmi nezdravo, to už nie je štíhlosť. Ale bojím sa aby som tu nerozpútala niečo o závisti.
Bobošíková vyzerá normálne , ale tá Blanarovičová teda vyzerá zvláštne, fakt som ju najprv nespoznala.
Mutziputzi super, sa teším s tebou že si mala pekný víkend. Tak trošku zhovievavosti by som prosila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí