VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 04. března 2019 12:42
Reakce na Miru:

Kokoska 

...s dovolením odpovím...

To je právě ono - s věkem by měl totiž člověk zmenšit příjem, nebo ke stávajícímu příjmu přidat víc výdeje.

Tělo, čím je starší, tím méně jídla potřebuje...

​Souhlasím na 100% ve všech bodech 

A navíc si myslím, že to opravdu není problém. Je to o prioritách.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. března 2019 12:47

Mutziputzi 

Jenže v době, která může nastat kdykoli po padesátce, kilo navíc prostě neshodíš tak snadno jako kdykoli před padesátkou. To je ten prostý problém.

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 04. března 2019 12:47

A  jedeme dnes další kolo, jen v jiném vlákně. Já se bojím, že až bude Mutzině 60, nedozvím se tady jak to s ní  dopadlo! 

Při mém věku si v té době už nevzpomenu na heslo nebo úplně zapomenu, co jsem na tom netu chtěla hledat

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. března 2019 12:49

Kammila Nastavíme nějaký trigger

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:09
Reakce na Samantha:

Mutziputzi 

Jenže v době, která může nastat kdykoli po padesátce, kilo navíc prostě neshodíš tak snadno jako kdykoli před padesátkou. To je ten prostý problém.

​To je svatá pravda, že to kilo po padesátce neshodíš snadno.

Ale Miru , Mutziputzi i já se tu bavíme o tom to kilo navíc nepřibrat!!

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:13

Tak Betty Však se bavte. Držím palce

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:21
Reakce na Samantha:

Tak Betty Však se bavte. Držím palce

​Mně už nemusíš držet palce. Já jsem tady za starší generaci. Kdo ví jestli tu nejsem vůbec nejstarší.

Vážím 55 kg na 167cm.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:22

Samantha myslím že Betty už vie o čom píše. Ale teda to pravidlo neplatí pre všetkých spravodlivo, niekto má aj šťastie na geny, niekto ma ozaj tvrdú volu a niekto proste je iný. 

Zdenek no pichol ste do osieho hniezda. Idem si urobiť kávu 

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:22

Zdenek Ježiš

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:28

Zdenek tohle jejiste slechetne mineny, ale hrozny klise

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:39
Reakce na stes:

barbucha NIKDO nevypadá, když je mu 50 na 30, zblízka, v reálu...nikdy nikdo. Na 40 budiž.  Mezi cca 45 a 55 je  "díky" přechodu, nebetyčný rozdíl a žádná neví, jak se s ní přechod zamává. A může žít 100x předpisově. Zato obráceně to jde hravě, CD je 50 let a vypadá na 70.

​Si nedávala včera pozor. Přechod je jen výmluva.

Offline Miru
16880 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:40
Reakce na Samantha:

Miru S dovolením - ona to je hezká teorie - s věkem by měl totiž člověk zmenšit příjem...

Jenže s jakým věkem?  Když pořád jím  stejně (a spíš málo)  a nic se neděje a pak po létě zjistím, že sukni/kalhoty nedopnu? To jde nenápadně a než si pořádně všimneš, tak se ty dvě tři kila najednou nedaj shodit. A nepomůže ani chřipka

​Je to individuální.

Ale určitě každý ví, všimnul si, že člověk ve dvaceti, baští za dva a nepřibere. Naopak, je jak lunt. Stačí den nejíst a kilo je dole.

Ve třiceti už to tak není - musí se tak týden makat a postava ok, ve čtyřiceti - kolikrát 14dní dřiny a efekt nula, až třeba po měsíci.

Je to orientační.

A má to plno aspektů: jiště - ony geny, ale pak také, zda dotyčný někdy vyvíjel fyz. aktivitu nebo ne/svalová paměť, jak jedl či nejedl, kolikrát byl na dietě(a zda s výsledkem či nikoliv), atp.

Pokud jsi zvyklá odjaživa jíst méně, tak k stáru je třeba prostě ještě ubrat.

Nelze prostě jíst stejný objem(byť zdravý) ve třiceti a stejný ve čtyřiceti, o padesátce an nemluvě...

(kolik bylo článků s lidmi, kteří se dožili věku cca sto let. A jejich denní jídlo? Jeden rohlík a pivo.

Pamatuji si dodnes, jak jsem to četla a jak jsem se tehdy, o několikk desítek let mladší, divila).

Jenže tohle lidi neradi slyší. 

Že prostě zázračná dieta neexistuje. Že prostě se nesmí přežírat a musí se hýbat.

A nebo se nehýbat, ale jíst fakt málo.

Online stes
9296 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:41

Sweet Potato Jo tááák. Včera jsem tu nebyla..jede to tedy od včera??? Myslela jsem, že to začalo ráno Bobošíkovou  (ikdyž tohle se tu řeší furt, to je fakt)

20970 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:42

Sweet Potato No jiste, ja jenom teoretizuju, ale mas to tady i overeno za vas

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:45

Miru blby je, ze to jezeni malo muze pak hranicit s podvyzivou a jak uz tu bylo parkrat zmineno neni to zrovna to nejlepsi pro zdravi. jakkoliv se mutzi muze rozhodnout ze bude nadosmrti zdrava, a betty ze si ceni stihlosti vic nez zdravi, ja si svyho tela, jedinyho co kdy budu mit, vazim vic a chci ho uchovat vporadku co nejdyl i za cenu, ze ho budu primerene vyzivovat i s nasledkem te zdravejsi mirne nadvahy (ne obezity!!!)

20970 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:47

viktorka_od splavu Betty si ceni vic stihlosti nez zdravi jo?

Online stes
9296 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:48

Příklad ze života, švagrová, 52, mírná nadváha (5 kg) bez pohybu. Vloní 14 dní chřipka jak sviňa, to se nedá jinak napsat. 3 dny bez jídla, jen čaj a spala. Pak přes týden jeden až dva banány denně, na dvakrát. Za dva týdny úbytek 1 kg. Jeden by řekl, že s téměř nulovým přijmem to půjde dolů a ono nic. Takže ta úprava jídelníčku taky není všechno. Každej to má jinak. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:49

viktorka_od splavu přesně!!!!

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 04. března 2019 13:50

Tak teda po týhle debatě jsem toho salátu k obědu snědla jen půlku...druhou si dám k večeři ... a to jsem uběhla ráno 18km.