Janulik03 Neblázni, to po mně přece nemůžeš chtít, už mě znáš nějakej ten pátek ne?![]()
VIP zjevy
Mutziputzi tak každý sa možme zmeniť. ![]()
Vieš aké by si bola zlatíčko? ![]()
Janulik03 já jsem, to asi tak ňák všichni víme ne?![]()
Mutziputzi jéjda, ja som zabudla. Prepáč ![]()
Mutziputzi jéjda, ja som zabudla. Prepáč ![]()
Mutziputzi pche, ještě ve 46 jsem si myslela, že těch 54 kg budu už mít pořád. A to jsem jedla úplně normálně a teď nejím jinak než tehdy. Prostě se něco stalo, co člověk nepředvídal, váha vyskočila a ještě můžu být ráda za poměrně zdravé tělo.
...s dovolením odpovím...
To je právě ono - s věkem by měl totiž člověk zmenšit příjem, nebo ke stávajícímu příjmu přidat víc výdeje.
Tělo, čím je starší, tím méně jídla potřebuje...
Miru tím "nejím jinak" jsem myslela spíš složení než objem, já celkově moc žravá nejsem. Jen přes zimu mě to nutí víc k sladkým a těžším jídlům, teď zas najíždím na zdravější režim.
Kokoska Nevim no, třeba budu mluvit jinak, ale myslím, že jde hodně o priority, já před opulentním stravováním upřednostním ploché břicho, případně holt budu muset pořádně hejbnout zadkem, nemám s tím problém a jak jsem psala, pořád slýchávám podobný "počkej až, počkej po", čekám a nic, funguju po čtyřicítce stejně jako po dvacítce.
Mutziputzi no tak ty jsi taky dokonala ve vsech smerech
ja bych s ni mohla menit uz ted![]()
![]()
Mutziputzi neříkám "počkej po", jen vám přeju, ať se nestane nějaký nepředvídaný zdravotní problém. Pak jsou ty priority trochu jiné.
razorblade ...nevím o tom...
Mutziputzi Taky jsem nevěřila. Ale nebudu tě předsvědčovat, je mi to dost putýnka.
Ale prostě - jako bych to psala já před pár lety...
Kokoska to že předjímám jejich absenci jsem ale zmiňovala několikrát
Samantha a teď máš 10 kilo navíc nebo co se přihodilo..mně to putýnka neni, na tragický životy já sem pes!!
Miru S dovolením - ona to je hezká teorie - s věkem by měl totiž člověk zmenšit příjem...
Jenže s jakým věkem? Když pořád jím stejně (a spíš málo) a nic se neděje a pak po létě zjistím, že sukni/kalhoty nedopnu? To jde nenápadně a než si pořádně všimneš, tak se ty dvě tři kila najednou nedaj shodit. A nepomůže ani chřipka ![]()
Mutziputzi fajn, přeju setrvalé zdraví fyzické i duševní!
Mutziputzi Ale nééé... mi je putýnka, jak se k tomu postavíš ty - proto tě nechci přesvědčovat.
Pamatuju si, jak mi to vadilo, když jsem pořád poslouchala - jo počkej po padesátce... No, počkala jsem
Ale si to každej musí ověřit.
Samantha S tim věkem, co po létě nedopneš sukni, dyk si sama odpovídáš...já teda na sobě poznám kilo navíc aniž bych se do něčeho testovacího musela rvát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí