...jo, ty šaty jsou good. Však já si říkala, že zde asi budou oceněny![]()
VIP zjevy
navrhuji uzavřít diskusi s tím, že štíhlé nemyslí na své zdraví (nevím už kdo tenhle blábol tady vyplodil), jsou ale zároveň zdravé jak řípa a proto netloustnou, mají to genetikou, kila jim jdou dolů sama (páč kmitají kolem dětí, rodičů)
No a ty druhé myslí neustále na své zdraví (páč hormony, štítná žláza..), za tloušťku může genetika, nemají čas cvičit (páč starost o děti, rodiče..)
![]()
A pro změnu zas Blanarovičová - vykoukla na mě hned po ránu ![]()
Prej vypadá jak mladší sestra (syna). Bodejť by ne, když zavařili photoshop ![]()
"Vypadá stále velmi mladistvě"! Ty ruce! ![]()
barbucha s tim synem už se podobně úchylně prezentuje poněkolikátý - Ne není to milenec, je to syn!, je mi z toho lehce blivno
No ale jak jí museli přelíznout ten ksicht
Normálně vypadá jak stará čarodějnice... hezká nebyla nikdy, ale teď je to už fakt na vodvyknutí.
barbucha On ten syn teda taky vypadá dost přelíznutě.
barbucha si dovolim tvrdit, že Yvet potřebuje chlapa nebo nevim za čim se furt štve
barbucha děs...ta první fotka je už pro sichr rozmazaná a ta druhá
. nejhorší jsou ty chrouny.
barbucha saty jsou cos, maji je v parizske urcite
Jsem si zrovna říkala, aby to tak byl cos
Mutziputzi
No ale jak jí museli přelíznout ten ksicht
Normálně vypadá jak stará čarodějnice... hezká nebyla nikdy, ale teď je to už fakt na vodvyknutí.
ja uz tu psala minule ze mi pripadala odjakziva hrozne nehezka, a zvedla se vlna nesouhlasu, tak jsem rada ze aspon nekdo:-)
Bella Alena taky stárne nic moc...

viktorka_od splavu hrozně nehezká jo? no...
Mutziputzi mně tedy nepřijde, že alena stárne nějak výrazně blbě, ale mně se nikdy nelíbila, ani jako mladá, přišla mi vždycky hrozně taková...já nevím, asi tvrdá a tuctová. ale na její věk mi na téhle fotce jinak přijde normální.
pártlová mi přišla hodně stará na svůj věk už v okamžiku, kdy byla "nalezena" veřejností. od té doby mi přišlo, že toho na sobě dost změnila, takže teď mi na těch cca 40 přijde.
Mutziputzi Tady Alena už vypadá úplně jako její máma Jitka v tom věku. Ta akorát měla navíc tak 20kg.
Mutziputzi ta fotka Seredove je uz par let stara.
Lamicka já vim, jenom dneska jsem na ní někde narazila
Mutziputzi ted jsem vlezla na jeji IG a vypada dobre, i kdyz je mi jasny, ze tvoje oko je o dost prisnejsi ![]()
Lamicka To ne, vypadá dobře, to je jasný, ale tyhle hranatý tvary obličeje s věkem dobrou službu nenadělaj no
To obočí je pekelný, teda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí