VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. března 2019 20:43

Catherinne ja sundala 3. (a taky je ten dalsi tyden pekne nabrala zpet v tucich )

razorblade  na tom ale neni vubec nic smesneho  - mam je taky, i ruce. vlastne mit vic koncetin a prestat se holit, mohla bych taky cihat v rohu.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 04. března 2019 20:45

notna to sa ale nesmie pisat. Krasa, stihla postava a mudrost sa vobec nevylucuju. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. března 2019 20:49

Krehutka nojo, kdyz vypadas jako zavodnik v recko rimskym zapase, tak te to pobavi :) nemyslela jsem to zle. Rucicky jako hulcicky bych brala hned :)

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 04. března 2019 20:53

notna a mozky, kterým se někdo věnuje hubnou při chřipce kolik kilo? Třeba by to stálo za úvahu...

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 04. března 2019 20:55

Krehutka tak to mě odrovnalo a doufám, že to brzy zapomenu a nebudu na to myslet při každém holení 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:04

Catherinne psala chřipka. A buď ráda, že si nijak výrazně nezhubla, ono totiž dát nemoc jako přiklad ‘diety’ je pitomost, protože i když by to mohlo vypadat, že člověk ‘jen’ leží, tak rozhodne nejede na úrovni bazálního metabolismu. Bohužel se během něčeho takovýho nehubne v pravým smyslu slova, tedy tuky, ale dojde ke katabolismu, a jedem přijde i o nějakej ten sval.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:11

Ounz a čistě teoreticky, je možný, pokud by se paní při té chřipce prolívala čajem hojně oslazeným, že by byla kaloricky saturovaná plus ještě důkladně zavodněná a tudíž těch svalů ztratila víc než kilo, nebo ne?

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:14

viktorka_od splavu to by musela,vypit tak pul.kg cukru spis i vic. To nedas...

49376 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:17

continuity no já určitě ne. ale znám jedince co jsou schopní stlásknout kilo medu za jednu virozku, a po zbytek roku se čaje netknou ani za nic

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:19

viktorka_od splavu hele to bych teoretizovala, záleží na tíži nemoci atd..jako řiká se (píše se), že k myolýze dochází už po 12 hodinách ležení (třeba v nemocnici) a to ani nemusí jít o nějak extra těžkej stav. Samozřejmě cukr z čaje je fajn rychlej zdroj energie, ale nezmůže vše. No a ty otoky, pokud jde o extra těžkej stav (hospitalizace, sepse, mods) může to jít do desítek litrů..

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:20

viktorka_od splavu jj, moje mladsi a to ani nemusi byt nemocna. Je jak lunt.

Nekde jsem cetla, ze jak jis tak jis ( nebo spis zeres) vic nez nejakych par 100 gramu za den nenaberes, neda to uz metabolizmus. 

49376 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:20

Ounz no fuj teda:-(

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:20

viktorka_od splavu ale to už to tady slušně plevelíme 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. března 2019 21:58
Reakce na notna:

Možná by to u některých chtělo se zaměřit nejen na trénování a udržování tela, ale taky se povenovat mozku. Aby tu nepsaly bludy...

​Treba kdo?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 04. března 2019 22:32
Reakce na Mutziputzi:

​Treba kdo?

​Se mi nechce listovat zpět, ale ta zjednodušená obecná "moudra" o snižování příjmu na základě věku, století s pivem a rohlíkem.... padaly tu perly. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 04. března 2019 22:50
Reakce na Catherinne:

notna a mozky, kterým se někdo věnuje hubnou při chřipce kolik kilo? Třeba by to stálo za úvahu...

​Tak věnovat se i mozku bylo myšleno ho používat, trénovat, vzdělávat se a pak nepsat nesmysly. Péče o mozek ho fakt v jeho váze neovlivní....

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. března 2019 23:15

notna jj, rohlík a půl litru piva, to mě taky pobavilo. Je fakt, že sousedka, která měla alzheimera a zapomínala se najíst, žila zhruba na dávkách 2 housky a půllitr mléka denně a z obezity vychrtla během pár měsíců překrásně. Bohužel si to moc neužila, vzalo to rychlej konec.

Offline Sieglinde
39 příspěvků moje polička 05. března 2019 05:07

Jo a Bowie na bile diete byl taky stihlej. Chce to jen cocain a mliko 

Online Miru
16880 příspěvků moje polička 05. března 2019 06:24

notna 

...pivo s rohlíkem - to jsem byla já.

Byl to článek, kde dělali rozhovor s lidmi věku kolem sto let, ti lidé byli soběstační, žili a starali se o sebe sami. Ptali se jich, co dělají, co jí...

A jeden z nich - a to mi právě utkvělo v paměti - že za den sní jeden rohlík a vypije pivo, že mu to takhle vyhovuje.

Tím jsem chtěla dát příklad, že opravdu starý, poměrně zdravý člověk, nepotřebuje hodně jídla.

Ohledně snižování příjmu potravy versus věk - na tom trvám.

Že člověk, čím je starší, nepotřebuje už tolik jídla, jako když mu bylo 30, 40, atp. 

A jasné, že se zohledňuje jeho zdraví, pracovní a fyzická zátěž, atd.

Člověk pracující v kanclu, nesportovec, bude mít asi jinou energ. potřebu než člověk pracující třeba v lese, který ještě ve svém volnu trénuje na železného muže/ženu.

Sice si nemyslím, že by tohle byl nějaký nesmysl.

Ale plést se mohu, vše se mění. 

Ráda se dovzdělám...

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 05. března 2019 06:50

Miru vážnè obdivuji tvůj entuziasmus, máme den č.3. Já včera byla cvičit a přemýšlela jsem, proč tam nikdy nepotkávám oplácané ženy, když na ulicích je jich více než dost. No proč asi že....

Vezmi si takovou Catherine. Práci tráví na nohou kolem zákaznic a přesto má jako koníček bèh. No jak včera psala  - holt už se musí teď více snažit, chce- li vypadat jak vypadá. A mohla by přitom na gauči zjistit, že nedopadne kalhoty..Jenomže to nikdo slyšet nechce.