Catherinne ja sundala 3. (a taky je ten dalsi tyden pekne nabrala zpet v tucich
)
razorblade na tom ale neni vubec nic smesneho
- mam je taky, i ruce. vlastne mit vic koncetin a prestat se holit, mohla bych taky cihat v rohu.
Catherinne ja sundala 3. (a taky je ten dalsi tyden pekne nabrala zpet v tucich
)
razorblade na tom ale neni vubec nic smesneho
- mam je taky, i ruce. vlastne mit vic koncetin a prestat se holit, mohla bych taky cihat v rohu.
notna to sa ale nesmie pisat.
Krasa, stihla postava a mudrost sa vobec nevylucuju. ![]()
Krehutka nojo, kdyz vypadas jako zavodnik v recko rimskym zapase, tak te to pobavi :) nemyslela jsem to zle. Rucicky jako hulcicky bych brala hned :)
notna a mozky, kterým se někdo věnuje hubnou při chřipce kolik kilo? Třeba by to stálo za úvahu...![]()
Krehutka tak to mě odrovnalo
a doufám, že to brzy zapomenu a nebudu na to myslet při každém holení ![]()
Catherinne psala chřipka. A buď ráda, že si nijak výrazně nezhubla, ono totiž dát nemoc jako přiklad ‘diety’ je pitomost, protože i když by to mohlo vypadat, že člověk ‘jen’ leží, tak rozhodne nejede na úrovni bazálního metabolismu. Bohužel se během něčeho takovýho nehubne v pravým smyslu slova, tedy tuky, ale dojde ke katabolismu, a jedem přijde i o nějakej ten sval.
Ounz a čistě teoreticky, je možný, pokud by se paní při té chřipce prolívala čajem hojně oslazeným, že by byla kaloricky saturovaná plus ještě důkladně zavodněná a tudíž těch svalů ztratila víc než kilo, nebo ne?
viktorka_od splavu to by musela,vypit tak pul.kg cukru spis i vic. To nedas...
continuity no já určitě ne. ale znám jedince co jsou schopní stlásknout kilo medu za jednu virozku, a po zbytek roku se čaje netknou ani za nic![]()
viktorka_od splavu hele to bych teoretizovala, záleží na tíži nemoci atd..jako řiká se (píše se), že k myolýze dochází už po 12 hodinách ležení (třeba v nemocnici) a to ani nemusí jít o nějak extra těžkej stav. Samozřejmě cukr z čaje je fajn rychlej zdroj energie, ale nezmůže vše. No a ty otoky, pokud jde o extra těžkej stav (hospitalizace, sepse, mods) může to jít do desítek litrů..
viktorka_od splavu jj, moje mladsi a to ani nemusi byt nemocna. Je jak lunt.
Nekde jsem cetla, ze jak jis tak jis ( nebo spis zeres) vic nez nejakych par 100 gramu za den nenaberes, neda to uz metabolizmus.
Ounz no fuj teda:-(
viktorka_od splavu ale to už to tady slušně plevelíme ![]()
Možná by to u některých chtělo se zaměřit nejen na trénování a udržování tela, ale taky se povenovat mozku. Aby tu nepsaly bludy...
Treba kdo?
Treba kdo?
Se mi nechce listovat zpět, ale ta zjednodušená obecná "moudra" o snižování příjmu na základě věku, století s pivem a rohlíkem.... padaly tu perly.
notna a mozky, kterým se někdo věnuje hubnou při chřipce kolik kilo? Třeba by to stálo za úvahu...
Tak věnovat se i mozku bylo myšleno ho používat, trénovat, vzdělávat se a pak nepsat nesmysly. Péče o mozek ho fakt v jeho váze neovlivní....
notna jj, rohlík a půl litru piva, to mě taky pobavilo. Je fakt, že sousedka, která měla alzheimera a zapomínala se najíst, žila zhruba na dávkách 2 housky a půllitr mléka denně a z obezity vychrtla během pár měsíců překrásně. Bohužel si to moc neužila, vzalo to rychlej konec.
Jo a Bowie na bile diete byl taky stihlej. Chce to jen cocain a mliko
...pivo s rohlíkem - to jsem byla já.
Byl to článek, kde dělali rozhovor s lidmi věku kolem sto let, ti lidé byli soběstační, žili a starali se o sebe sami. Ptali se jich, co dělají, co jí...
A jeden z nich - a to mi právě utkvělo v paměti - že za den sní jeden rohlík a vypije pivo, že mu to takhle vyhovuje.
Tím jsem chtěla dát příklad, že opravdu starý, poměrně zdravý člověk, nepotřebuje hodně jídla.
Ohledně snižování příjmu potravy versus věk - na tom trvám.
Že člověk, čím je starší, nepotřebuje už tolik jídla, jako když mu bylo 30, 40, atp.
A jasné, že se zohledňuje jeho zdraví, pracovní a fyzická zátěž, atd.
Člověk pracující v kanclu, nesportovec, bude mít asi jinou energ. potřebu než člověk pracující třeba v lese, který ještě ve svém volnu trénuje na železného muže/ženu.
Sice si nemyslím, že by tohle byl nějaký nesmysl.
Ale plést se mohu, vše se mění.
Ráda se dovzdělám...
Miru vážnè obdivuji tvůj entuziasmus, máme den č.3. Já včera byla cvičit a přemýšlela jsem, proč tam nikdy nepotkávám oplácané ženy, když na ulicích je jich více než dost. No proč asi že....
Vezmi si takovou Catherine. Práci tráví na nohou kolem zákaznic a přesto má jako koníček bèh. No jak včera psala - holt už se musí teď více snažit, chce- li vypadat jak vypadá. A mohla by přitom na gauči zjistit, že nedopadne kalhoty..Jenomže to nikdo slyšet nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.