Mutziputzi Co je to free baechbabe styl? Treba by mi to taky sluselo!
VIP zjevy
Karja mam ti sem lupnout selficko jo??
Mutziputzi Aha, aha, takze ty ses free beach babe!No tak to by mi sluselo, vo tom zadna!
Pohublá Dáda, za týden -5 cm v pase a moc jí to v obličeji sluší (to ne já, ale bulvár :-))![]()

stes Měla jsem z ní strach už za mlada, když byla ještě hezká, ale tohle... ![]()
stes Nebýt vlasů, nepotnala bych ji.
stes je to marný, je to marný, je to marný...
ten řepka, taky jsem si včera říkala, že kupodivu nevypadá tak strašně, jak bych čekala. jenže pak jsem viděla fotku, kde jsou mu za brejlema vidět oči. myslím, že kdybyste ho viděly bez brýlí, změníte na názor. bez brýlí totiž vypadal jak ivan hrozný na tom známém obrazu...
hele Řepka

Mutziputzi Bravo
..Já jen nechápu, proč soud včera tomu lumpovi snížil doplatek alimentů a proč Blažková ještě u soudu nebyla, to je poměrně zarážející. Ježiš to je žumpa, tyhle dva
Z Jitky Boho prý model a účes vytvořil patnáctiletou slečnu. Jen jestli je o co stát.![]()
![]()
Sweet Potato omálovánka, nee jako vystřihovací papírová panenka s oblečky na výměnu![]()
Sweet Potato a ty boty, to je něco tak hnusnýho.
Mutziputzi Bravo
..Já jen nechápu, proč soud včera tomu lumpovi snížil doplatek alimentů a proč Blažková ještě u soudu nebyla, to je poměrně zarážející. Ježiš to je žumpa, tyhle dva
Já to taky nechápu. Odkdy se kurnikšopa u soudu smlouvá jak na perským trhu, a odkdy si delikvent sám určuje, kolik je milostivě ochotnej (z dluhu!!!) zaplatit?!
Strašnej, strašnej hajzl ten Řepka. I kdyby měl těch 8 měsíčně jak skuhral, furt měl o osm víc než jeho děti! Svině hladová zlodějská.
Osobně mám trochu podezření, že rozhodovat soudkyně, tak by lehko nevyváznul. Ale chlapi jsou solidární (proti "zlatokopkám, který by je chudáky nejradši stáhly z kůže"!)
Mě může čert vzít vždycky - jak ty socky radostně nechaj dítě na krku tetině a vůbec, ani v nejmenším, je nezajímá, jak ona ho uživí!
barbucha já jenom doufám, že ty mlýny fakt melou - ikdyž někdy se ku...sky zasekávaj
Z Jitky Boho prý model a účes vytvořil patnáctiletou slečnu. Jen jestli je o co stát.
teda to je dobry
Ale jo, melou... podle mě se ten blbec už nevzpamatuje a skončí někde ve škarpě. Což ovšem jeho dětem bude prd platný.
Krásná Emma a dvě šeredky

...ty dvě - to jsou opravdu strašidla...
Mutziputzi boha..co to je, to bílý![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí