Jiná Realita Nebo být vyžraný dítě, já taky obleču kalhoty z 5. třídy, mám je schovaný.
VIP zjevy
Ounz Kazdopadne, ale dost se zapomina, ze to nemusi bejt bud ,a nebo...
no nemusí, taky nemusí bejt ani jedno no ![]()
Luna no prosim a pak ze to nejde..! ![]()
Koukám, že jsem propásla výživnou debatu
, nevím, kde začít dočítat.
Catherinne To je vtipné, myslím, že Vy máte nejen pohyb, ale i dobré geny, takže není třeba žít jen o salátu.
zlatahouba a co jako? S mokrou hlavou a nenamalovaná vypadá hodně lidí blbě.
Potrefenáhusa Ja nevim ze to tema je tak vybusny hele, dycky proste to sjede na jooo bud hubena, prosim, ale blba jak troky budes furt, neni to legranda? Vodpovim si sama - je!
Pozor pohybujem se na minovým poli.
Koukám, že jsem propásla výživnou debatu
, nevím, kde začít dočítat.
Tak 14 dni zpet. Jen nevim, zda to jede porad nebo uz zase ![]()
Příklad ze života, švagrová, 52, mírná nadváha (5 kg) bez pohybu. Vloní 14 dní chřipka jak sviňa, to se nedá jinak napsat. 3 dny bez jídla, jen čaj a spala. Pak přes týden jeden až dva banány denně, na dvakrát. Za dva týdny úbytek 1 kg. Jeden by řekl, že s téměř nulovým přijmem to půjde dolů a ono nic. Takže ta úprava jídelníčku taky není všechno. Každej to má jinak.
vrtá mi to pořád hlavou. Její denní kalorický deficit byl po dobu 2 týdnů na úrovni bazálu. Samozřejmě velmi zjednodušeně řečeno. To si fakt jako někdo myslí, že v tom věku, s nadváhou , u nesportovce je sundat 1 kg za 2 týdny málo??? Tak v tom případě chápu tu nekončící diskusi. Jako zázraky se teda fakt nedějí a každý si dovede spočítat, kolik kil by měla za rok dole i při menším deficitu
Lamicka
fajn, takže nic nového.
MarcelaN kalorickej deficit na úrovni bazálu, co to je
whiskas dobré geny jo, do 40 břicho jak letištní přistávací dráhu naprosto bez přičinění, mohla jsem sníst cokoliv a pohyb takřka žádný. No a od těch 45 se holt musím přičinit, jestli chci aby to tak zůstalo. Jinak ruce jak párátka a nohy hajzlového pavouka budu mít asi vždycky. A u mě dělá hodně muziky ten úzký hrudní koš.
Jinak teda po tolika kilometrech se nedokážu nacpat těžším jídlem. Jako jo, hlad mám jako vlk, ale stačí mi polívka. A ta nebyla...
whiskas ale zase ten člověk jen leží, aktivita 0
Catherinne jo a vůbec u toho není nemocnej ![]()
Catherinne To ano, ale bazální metabolismus jede pořád. Nebudu se v tom hrabat, jen mě to zaujalo/překvapilo.
Ounz no já ležela v lednu týden a půl, bylo mi sakra blbě, snědla jsem toho minimálně a nevšimla jsem si, že by šlo 5 kilo dolů.
Catherinne nohy hajzloveho pavouka, to me pobavilo![]()
Ounz pokud teda nemluvíme o střevní chřipce.
Možná by to u některých chtělo se zaměřit nejen na trénování a udržování tela, ale taky se povenovat mozku. Aby tu nepsaly bludy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí