Lamicka v mych ocich to neni zadna krasavice tak mi prislo,ze to blond ji udelalo aspon zajimavou,no.Strih byl super.
VIP zjevy
Zarinya já celkově nesnáším lidi, co se přehnaně olíbávají a osahávají na veřejnosti, natož tohohle sociopata a blběnu.
A mně vždycky baví, jak názory na vlasy ( větsinou) korespondují s tím, co nosí pisatelka. Tady samozřejmě funguje anonymita, ale u pár lidí víme, co nosí. A ja to znám i z práce.
Catherinne
Něco v tom smyslu jsem zrovna chtěla napsat!! A taky, že mi sluší krátké
(nebo spíš nesluší dlouhé, abych byla přesná...)
Catherinne Tak ono je to celkem logický že![]()
Normalne to o lidech nerikam,ale z techdle dvou je mi fakt soufl.....jak se furt obllejzaji jak pubertaci v metru.
Odhalené dásně! ![]()
Ja bych strasne chtela ten kratkej platinovej uces jako Polakova ![]()
Catherinne jj u te platiny az zarazejici:-) jak ti to Zarinya moc slusi tak je videt ze jsi neobjektivni, pac ta pani v ni vypada strasne
Tady je další příklad, proč je lepší nemít moc peněz
Tak hlavně že mu tak záleželo na image - teď má, pitomec, vostudu i po smrti ![]()
viktorka_od splavu tak snad neznamena,ze kdyz se to nelibi tobe,ze se to nemuze libit ostatnim......??
Zvláštní, ohledně Polákové musím bezvýhradně souhlasit s Mutziputzi . Dlouhý, rovný, barva přírodní a je to kočka (takhle jsem ji viděla naživo a fakt je!). Všechno ostatní děs běs. Jestli dorůstá, tak je mi jí líto, ale to je tak vše.
Zarinya já celkově nesnáším lidi, co se přehnaně olíbávají a osahávají na veřejnosti, natož tohohle sociopata a blběnu.
Mně se z nich taky zvedá kufr - zvlášť teda z toho jeho samolibýho výrazu, se kterým se nechává tou nezištnou osobou volizovat.
martek01 tak Janečkovo dásnění bylo to první, co na mě poránu vykouklo z internetů, no fuj...!
A to jeho jelítko kněžka, no comment. ![]()
Zarinya já teda taky mám pocit, že vypadá úděsně, taková ta snaha bejt "zajímavá", u podobnejch počinů s vzpomenu vždycky na Hrzánovou v Díky za každé nové ráno a stylizaci děvčete z Dachau![]()
Mutziputzi nemyslím, v polodlouhejch je tuctová
A zvlášť v tom nenápaditým a nepovedeným účesu.
Mutziputzi dobre,ja respektuju,ze se ti to nelibi dokonce,ze se to nelibi ani viktorka_od splavu ,ale nevim proc mi nutit ,ze sem neobjektivni,jelikoz mam stejnou barvu.A opravdu to tim neni,rozhodne bych platinu malokomu doporucila.
Pavlena Ha, já se naopak dnes na internetech dočetla, že je jí jeho majetnické veřejné oblizování pfoti srsti,
Sweet Potato
clanek sem.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí