Pohublá Dáda, za týden -5 cm v pase a moc jí to v obličeji sluší (to ne já, ale bulvár :-))
Zahlídla jsem někde v obchodě u pokladny obálku nějakého časopisu, ani nevím, co to bylo, ale bylo tam Dáda chodí na elektrošoky. Že by tohle byl následek?
Pohublá Dáda, za týden -5 cm v pase a moc jí to v obličeji sluší (to ne já, ale bulvár :-))
Zahlídla jsem někde v obchodě u pokladny obálku nějakého časopisu, ani nevím, co to bylo, ale bylo tam Dáda chodí na elektrošoky. Že by tohle byl následek?
Kokoska tohle je podle mě výsledek tak dvou liftingů.
Mutziputzi Emma super, jinak jsem myslela ze Lindsay lohan navstivila Prahu ufff. A ta pani v umele kozene bunde, to je kdo? A dela co?? jauvajs, asize 80s makeup
0zero7 šmudlinka Berenika Kohoutová
Mutziputzi jsem si ji vygooglila a bud je nejak prostorove vyraznejsi ted nebo ji ten outfit dost nesedne
Jiná Realita tak samozřejmě, že s elektrikou ten vzhled nemá nic společného, chodila na elektroléčbu s rukou (nedalo mi to a zahledala jsem na netu). Bulvár a titulky, no.
Normalne to o lidech nerikam,ale z techdle dvou je mi fakt soufl.....jak se furt obllejzaji jak pubertaci v metru.![]()

Polakova se mi vic libila jak blondyna....tohle z ni dela docela nehezkou tuctovku....saty se mi taky nelibi.

Tady je další příklad, proč je lepší nemít moc peněz
Zarinya mne se prave jako blond vubec nelibila. Vypadala v tom tak mrtvolne a jak ma hnede oci... Ale ten uces na Andelech se mi teda taky nezdal.
Zarinya mám z nich stejný pocit..on je naprosto neš.....nej a ona je typ cuchty
Zarinya Mně se Poláková líbí víc v přirozený barvě vlasů, ta platina a krátký, to mi přijde strašný.
Samantha blbček![]()
Mutziputzi já bych dala kompromis..krátký hnědý
stes krátký vlasy sluší jedný ženský ze 100, podle mě, Poláková to určitě neni
Lamicka no,uces je hroznej,ona asi vubec nepovedena fotka,je to i blbe nasviceny....dobre,pockam si na lepsi fotku.![]()
Mutziputzi nemyslím, v polodlouhejch je tuctová
stes tak ona je asi ve fazi dorustani a to s ni tedy soucitim,protoze to znam a je to hruza.
stes já volit mezi šerednou a tuctovou, beru druhou možnost
Zarinya ja ji potkala v platine v mhd a opravdu ji to nesluselo. Navic tehdy byla hrozne hubena, ona pak i v rozhovoru rikala, ze po druhem diteti az moc zhubla, to tomu nepridalo. Fotku jsem nenasla, ale na prenosu mi prislo, ze ji ta stredne hneda sedi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.