Mutziputzi A teď, co je horší...:-).
VIP zjevy
999 no rozhodne je najhoršie byť škaredý a chudobný chlap ![]()
betsey těch je nejvíc![]()
Mutziputzi no práve, ale nakoniec sa aj tí nejako minú :-)
Samantha mně ne, ale mam štěstí
betsey Každý si může najít toho svého. ![]()

barbucha Promiň, ale jako že Felix taky není žádnej Adonis...
To je fakt. Ale to von nebyl nikdy, takovej vypoulenej žabák! Na rozdíl od Dády, která bejvala za mlada pohledná... než se sama zpotvořila do týhle příšery.
No, holt zavřela voči a myslela ne na Anglii, ale na výšku konta. To člověku trochu ulehčí úkol ![]()
barbucha Se vopakuju, myslim, že jsem to už jednou psala a zrovna taky o Felixovi, ale to jsi nikdy nepotkala šerednýho chlapa s charismatem?
A to charisma začíná prosim pěkně na jaký asi sumě? ![]()
(určitě potkala. a podivej na Belmonda, to je přece prototyp charismatickýho šeredy. mdlej nok Slováček k takovejm ale rozhodně nepatří)
i starý a hnusný lidi maj sex, já už bych to nerozebírala
barbucha Hele Felix mi vždycky přišel šerednej, ale Dádu tenkrát určitě neurval jen na šrajtofli.
barbucha Belmondo mi přijde dost pohlednej, tak možná to mam posunutý celkově![]()
barbucha mně se Belmondo taky nezdál nikdy nějak ošklivej, a to mi jeho charisma nehodilo ani frank. Ale mně se i Peyrac líbil víc než ten hezoun Nicolas ![]()
barbucha Belmondo se mi líbí
. A jsou i další, třeba Boris Rosner... Toho když jsem viděla naživo v divadle, tak bych si ho rovnou odvedla domu :-). A pak jsme se potkali na jednom večírku, kde jsem pochopila, že by určitě šel
.
barbucha Hele Felix mi vždycky přišel šerednej, ale Dádu tenkrát určitě neurval jen na šrajtofli.
když se vzali, prohlížely jsme si s holkama fotky myslím v Mladém světě a Felix nám přišel proti ní strašně nechutný ![]()
Na Borise jsem si taky hned vzpomněla
Nic moc pohlednej, skleněný voko, nos jak brambora, a než si nechal udělat zuby (o čemž pak všude vykládal že má v hubě Mercedes) ![]()
A ne že by on šel - s ním by byla šla každá
Páč byl chytrej a nadmíru zábavnej a k tomu eště gentleman. Charisma moh rozdávat po lopatách. Toho je hrozná škoda...
Sweet Potato a na co teda myslíš?
stes Charisma, humor, velkorysost, inteligence...známe?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí