bram pry,ze na muj duchod nevydelava vlastni dite, tak si ho nezaslouzim!
VIP zjevy
Karja No to áno, ale zase budem ešte v horšej kategorii: vydatá bez detí, chlap sa s ňou rozvedie len čo nájde lepšiu. Tak nie že by to teraz bolo iné ale...
paktofonika Bud mas kolem sebe divny lidi nebo prehanis, v zivote mi nikdo nic podobnyho ani nenaznacil, ani krs deti ani krs snatek![]()
bram to o ty zavisti si nemyslim. Kdo se nedostane dal nez na Lipno s detma, nedostane se dal ani bez nich...
Já s tebou úplně nesouhlasím, rozhodně si nemyslím, že je dítě nějaká extra finanční zátěž, jak se občas někdo snaží podsouvat, ale co se cestování do vzdálenějších míst týká, tak je to prostě dvojnásobný náklad, zvlášť pokud mluvíme o starších dětech. A to už může být dost rozdíl. Říkala to tady blahé paměti i Bertulka, že je ráda, že mají děti dospělé a už necestují s nimi, že je to tak vyjde podstatně levněji. Navíc já sama klidně pojedu nějak nízkonákladově a s rizikem, ale s dětma už mám raději trochu krytá záda a vyhledávám víc pohodlí (=větší náklady).
Mutziputzi No ja si myslím, že ty určite vzbudzuješ u ľudí rešpekt a nedovolia si.
Já se teda až jako těhotná dozvěděla, jak se za mými zády vedly řeči, že asi děti nechci a nikdy je mít nebudu, že se to ke mně jako hodí
ale nikdo to se mnou nikdy neřešil do očí. A ty spory, že něčemu nerozumím, když nemám děti, těch jsem si užila dost. Teď děti mám a musím říct, že jsem na nic nezměnila názor, takže asi tak...
Garfie a ja se dozvedela, ze jsem prekvapila svatbou a detmi, protoze si vsichni mysleli, ze budu delat karieru, cestovat a uzivat si. Deti jsem nikdy moc nemusela, prace me bavila, cestovani taky, ale vzdycky jsem chtela deti stihnout do tricitky. Jen jsem to nikomu nevykladala.
Lamicka To je dobry ne, my segre ted rekl jeden spoluzak, ze nevedel, ze ma deti a ze s nekym je....pak z nej vylezlo, ze si myslel, ze je lesba;-)
Garfie Haha, mně se jako těhotné pár lidí taky přiznalo, že mne si jako matku teda nikdy představit neuměli. No, já si to uměla představit ještě míň než oni.![]()
Ale jediný, kdo do mne kdy vyrypoval, jako že kdy konečně, byla moje máma, a to mi přijde celkem nepřekvapivé.
pry,ze na muj duchod nevydelava vlastni dite, tak si ho nezaslouzim!
To je dobrý, mně zas jedna "daňová expertka" říkala, že bezdětní by měli platit čtyřnásobné daně, když jsou takoví sobci a nevyrobí žádné daňové poplatníky.
Bylo to od ní dost hnusné, protože bylo vidět že to řekla se zlým úmyslem a moc dobře věděla, že bych děti velmi chtěla, ale životní okolnosti tomu zatím nepřály.
Je to kolegyně, takže vyhnout se jí úplně nemůžu, ale od té doby si od ní držím odstup a pokud má blbé poznámky, odpovídám jí jenom s naprostým klidem " jak myslíte" . Vždycky jsem ji vozila domů z různým pracovních akcí a večírků, měla jsem to zajížďkou asi 15 km a ona si i po tomhle myslela, že v tom budu pokračovat, byla hodně překvapená, že ne.
Hlásim sa do klubu "kariéristka, egoistka, neplodná, pes namiesto dieťaťa,... 20 rokov vzťah bez svadby a dieťaťa,celé zle."i
Nkdy som to príliš neriešila, len ma štvali/štvú ľudia, ktorí riešia životy druhých.Teraz zas niektorí riešia, prečo som stále sama ![]()
paktofonika Bud mas kolem sebe divny lidi nebo prehanis, v zivote mi nikdo nic podobnyho ani nenaznacil, ani krs deti ani krs snatek
hm no ale to že se tobě něco nikdy nestalo neznamená, že se to nestane ostatním ne?
Mutziputzi No ja si myslím, že ty určite vzbudzuješ u ľudí rešpekt a nedovolia si.
Ja jsem pomerne asertivni a mam v rodine povest silne osobnosti, a blbym kecum jsem se stejne nevyhnula. Dokonce i od lidi, do kterych bych to v zivote nerekla... A rozhodne neprehanim! Predpokladam, ze nekdo ma proste stesti na socialni bublinu, nebo nevim.
Černá kočka No, co se týká těch vyrobených daňových poplatníků - stejně si jeden i pří vší snaze nemůže bejt úplně jistej, že se z toho polotovaru podaří vypěstovat regulérní daňové poplatníky!
Karja me tehdy prekvapilo, ze si lidi domysli, aniz by vedeli ci tusili. Ze to probiraji, kdyz u toho nejsi. Navic jsem byla mlada, vlastne bych mela na dite plno casu.
Za jak dlouho odvede novy daňovy poplatnik statu ty penize, ktery pobrala jeho matka na Md a Rd a kolik stat vydal na jeho pojisteni a vzdelani do doby, nez zacal sam do statni kasy prispivat? Da se to nejak spocitat?
To je dobrý co tu čtu. Já jsem pravej opak, já od mala vykřikovala, že fakany nechci a vdávat se nikdy nebudu, budu cestovat a utrácet za kulturu a kosmetiku. O víkendech na zahradku jsme jezdívali kolem hřiště, kde nějací klucí imrvere hráli fotbal a mamka vždycky prohodila, kdo ví kde chodí ten tvuj .... a že bude hodná babička jen tehdy, pokud bude ženich bydlet nejdál u řeky. Já se provokativně koukala na druhou stranu, že mě ti blbečci nezajímaj a kroutia hlavou co to ta máma zase mele. No nakonec sem se musela vdávat v 17 letech a brala sem si kluka, kterej zrovna na tomhle hřišti ty víkendy hrál fotbal a bydlel předposlední barák u řeky, takže vytyčený rajon jsem taky splnila. Ať mi nikdo nevykládá, že je to náhoda a že není nějaká karma, osud, nebo že to Pán bůh schválně nezařídil.
TVL to je fakt strasny, to pruzeni bezdetnejch a detnejch, na par facek! Na tohle jsem vylozene vysazena, kdyz se vyjmecne stane, ze pri navsteve cz ma nekdo blbej kec. Uz teda ziju v zahranici docela dost dlouho, tak jsem tomu uplne odvykla, tady naprosto NEHROZI, ze by nekdo neco takhle adresoval, maximalne se potencionalni partner, se kterym chodite, zepta jestli chcete deti nekdy. O kamaradech vim, kdo chce a nebo nechce, dal ani tuk. Hlavne by si to nikdo v zivote nedovolil.
Ja jsem na.rana jen to tady ctu, jak jsou lidi neomaleni. Zkusila to na me kdysi jedna pribuza, uz je to fakt davno, tak jsem ji s usmevem odpovedela, ze hodlam cestovat a utracet penize za sebe a za dovolenou s maminkou, tak ji sklaplo. Jeji dcera mela tehdy myslim 26 a dve deti, ktery ona docela dost hlidala nebo co... no komedie. Kdyz se mi to stane ted, tak vetsinou jen kontruju, naposled nejaka znama od kamaradly, kdyz se me ptala na deti (v cz teda) tak jsem ji rekla, ze do toho ji nic neni, ale ze se muzem bavit o tom jaky to ma v posteli s pritelem, pokud oblibuje nevhodny soukromy temata. Za ten vyraz to stalo hehe ![]()
ale hej, sú určité veci, ktorým som ako bezdetná nerozumela, a už rozumiem. Napríklad keď susedkin dvojročný syn pobehoval po byte iba v tričku, od pása dole nahý a na nohách gumáky. No už tomu rozumiem ![]()
Ale nie, vážne nechápem, ako môže cudzieho človeka trápiť, či nemám deti, mám jedno dieťa alebo päť detí... wtf, ja sa teda nikomu do toho nestarám, každého vec. Raz som stretla jedného kamaráta, ktorý mi hneď na úvod hovorí: "Čau. Druhé ešte nečakáme." Tak ten si tiež musel užiť svoje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my