VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:20

Mutziputzi ze někdo neadoruje tvoji oblibenou celebritu snad jeste neznamena, ze je zalozenim negativista

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:20

Tulipe já nemam oblíbený celebrity, to nebude tim

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:23

Mně je 35 (svatba letos, předtím hodně dlouhý bezdětný vztah). Na děti se mě už nikdo neptá, protože nade mnou už všichni zlomili hůl :-D Od cca. 27 do 32 se mě pořád někdo ptal, případně radil, já jsem na to s úsměvem říkala "až bude ten pravý čas"... a pak je to přestalo bavit se ptát, když to nikam nevedlo;-) Teď už naštěstí mám správného partnera, se kterým si všecko dokážu představit ;-) To, že jsem neměla děti s předchozím manželem, bylo nejlepší rozhodnutí ever.

Mám stejně starou kamarádku, která měla svatbu teď, ale děti nechtějí. Žije s manželem v zahraničí (v jeho rodné vesnici), velká města jsou hodně daleko (jezdí cca. hodinu vlakem do práce), bydlí daleko od prarodičů. Někdy pochybuje, někdy rovnou říká, že děti nechce, aby nezůstala trčet sama uprostřed ničeho, bez jakéhokoli společenského vyžití (to je v těch velkých městech), taky si ráda užívá kulturní život, wellness. Navíc její manžel není moc dělaný na stres, to se skoro hned sesype, taky se bojí, jak by zvládali výpadek příjmu a náklady na děti. Já si myslím, že z finančního hlediska si dělají starosti zbytečně, ale jinak... když má názor takový, tak ať děti radši nemá. Je to její věc, nikomu neškodí, tak co. Ale kdybyste viděli, jak jí to širé příbuzenstvo (velmi plodné) dává sežrat :/ :/ Nechápu, proč to nemůže okolí jen normálně a hlavně mlčky respektovat, že někdo děti opravdu nechce. Ať už z jakékoholi důvodu. Já taky nechodím za dětnýma a neptám se jich: "Nelituješ, žes měla děti? Nechtěla bys to vrátit zpět? Neničí ti život?"

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:24

Tulipe Nemusi adorovat, ale co se tu kolikrat od znalkyn kralovskych pomeru ozyvalo za hovadiny, to bylo fakt na facepalm. 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:28
Reakce na Lamicka:

nellielovett Me se po svatbe zeptala klintka jestli jsem se musela vdavat. Navic to bylo na meetingu s dalsima agenturama, kde byli uplne cizi lidi. 

​Musela vdávat, v dnešní době? To je docela "vtipné". Když pominu nevhodnost dotazu.

Offline MP Marge
6823 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:29
Reakce na Marbuša:

​Tyhle lidi mě hrozně štvou - a je jedno, jestli maj děti nebo ne, důvod se vždycky najde, na co si stěžovat. Vy, co žijete dýl v cizině, vnímáte to fakt jako klasický rys české povahy?

​ Ja jo, v USA se s tim vubec nesetkavam. 

Offline MP Marge
6823 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:35
Reakce na jinx:

Tulipe Nemusi adorovat, ale co se tu kolikrat od znalkyn kralovskych pomeru ozyvalo za hovadiny, to bylo fakt na facepalm. 

​Jo, ale to jsem takhle po dlouhe dobe ze zvedavosti nakoukla "vedle" (MP) a tam jsou teprve znalkyne! Jedna dama specialne, u te predpokladam, ze do Britanie lita pravidelne kazdy mesic a chodi do Buckinghamskeho palace ke kralovne na kafe, jinak si ta jeji sebejista, kategoricka prohlaseni o vztahu Harryho a Meghan nedovedu vysvetlit. A kdo s ni nesouhlasi, je naivni a blbej. 

No, dobre mi tak, nemam tam lezt...

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 14:57

No některý lidi fakt perfektně vědí, jak by ostatní měli žít. Taky uměj pěkně poradit, jak mám dělat svoji práci (to nevadí, že jsou úplně jiné profese), to je hodně oblíbený.

Offline Beranka
416 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:00

Lamicka ad Slezacek v serialu: Ja taky!

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:14

Mutziputzi teda co má nasranost Čechů společnýho s Meghan, to fakt nevím..ty tvoje teorie

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:16

Marbuša copak jak žít...ale i co je špatnýho, co je dobrýho, co a kdo se komu má a naopak nemá líbit, jojo

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:17

Lamicka taky mi Slezáček překvapil, mile tedy

20970 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:18

stes mně hodnocení podle ksichtu a nedejbože kinderstube podle piercingu matky a podobně přijde jako solidní přednasranost a negativita, teorie zde mnohokrát ověřená

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:20

Mutziputzi hele, a není možný, že se prostě někomu nelíbí? protože jinak, než podle ksichtu jí nemůžeš hodnotit ani Ty

20970 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:23

stes vizuálně určitě, můžou bejt aj předpoklady, že je potížistka, může bejt i nesympatická, no dobře, ale tady se VÍ podle ksichtu, že je to manipulativní megera, nectí monarchii a Harry trpí jak zvíře, k tomu se potí jako prase, nepadnou jí boty, vlasy má ublemcaný a hadry stály poplatníka nekřesťanskej majlant

Offline Sweet Potato
40124 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:25
Reakce na stes:

Marbuša copak jak žít...ale i co je špatnýho, co je dobrýho, co a kdo se komu má a naopak nemá líbit, jojo

​Tak co se má a nemá líbit máme i tady v diskuzích.

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:25

Mutziputzi ale di ty

Offline stes
9105 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:25

Sweet Potato no dyť

20970 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:28

Sweet Potato nelíbit se může i poněkud více laskavě že, nedejbože slušně

Offline Sweet Potato
40124 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 15:46

Mutziputzi Souhlasím.