VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:17
Reakce na Potrefenáhusa:

rasaNori já bych se decentně snažila, bordera je fakt jen pro lidi, co s ní chtěj sportovat nebo pracovat, jinak budou nešťastný všichni 

jako ano, neptala se, a nejspíš ji to nezajímá, ale asi bych upozornila

​Sry za OT, ale tohohle psa si nedávno pořídila moje máma. Absolutně nesportovní, do večera pracující člověk. Psům vůbec nerozumím, ale tuhle charakteristiku jsem nějak tušila. No, nechápu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:22

Kdyby si lidi kupovali vhodnou rasu psa, byla by psů tak třetina, tady maj lidi v bytě i 2 ks huskyho, ani jedna strana úplně nevypadá že trpí.

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:28

Mutziputzi sorry za ot, ale husky je trochu jinej pripad nez bordera, v 99% potrebujou bordery jak pohyb, tak zamestatnat hlavu. Husky umi doma delat mrtveho psa, bordera moc ne. Atd atd.

Tchan rikal ze to s ni v sobotu probere a nasmeruje ji na me. 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:33

rasaNori a zažranej chovatel huskyů by ti tvrdil, že to neni tak easy...nevim no, i boarder a jiný kolie, šeltie vídám, kolikrát to maj důchodci a čoklové prosperujou

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:37

Mutziputzi ale šeltie a bordera je uplně jinej pes, tý bordeře z toho těžce hrabe, nezvládne bejt gaučák, maj pak různý problematický projevy, můžou se sebepoškozovat, šeltie úplně v pohodě zvládne pražskej povalečskej život, i když by taky radši nějakou aktivitu jako všichni ovčáci 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:44

Potrefenáhusa už mlčim no, na liškoidní nejsem odborník

Online stes
9106 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 10:20

Mutziputzi já jo, ač odborník tedy ne, mám huskyho...je to fofr a uvnitř je spokojená jen chvíli - za prvé je jí tam vedro a za druhý to prostě není gaučák podstatou, prostě potřebuje tahat, aspon občas, ne chodit na procházky na ulici

Offline petko.21
příspěvků moje polička 31. ledna 2020 10:20
Reakce na stes:

To je bl.ka

​fuj, jaký škaredý chlap

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 10:23

To je divne, ohledne deti se ptat a radit nesmi,to se kazdeho dotkne ale kvuli psovi je to neco jine? Me vic nastve, kdyby mi nekdo radil jaky pes je pro me vhodny nez zda planuju dalsi decko. Je to jeji vec, i kdyz chapu ze border je narocny pes 

Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 10:42

Candance To už by pak ale člověk ale nemohl říct názor/radu na nic, ne? To auto si nekupuj, má malý kufr/moc žere/brzo zrezaví... Psa bych spíš přirovnala k tomu autu, taky by vzhled neměl být rozhodující impuls pro nákup. Nevidím důvod, proč neporadit.

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 11:26

nevyžádaný rady jsou vošajstlich vždycky. Ale vona si stejně většina lidí poradit nenechá

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 11:57

Candance no jo, je to na hrane, ale clovek kdyz si porizuje prvniho psa fakt vi houby a jde taky o toho budouciho psa, ne?

My jsme zili rok v UK a borderky se nam tam taky strasne zalibily, prislo nam roztomile, jak si hazou i samy balonky na vychazce, kdyz nebyli spokojene s aktivitou panicka...A ted dekuju vsemu co nad nami stalo, kdyz jsme s domem ziskali i psa, 3. leteho staffbulika a jak jsme psi poznavali, je nam jasne, ze by pro nas borderka opravdu nebyla. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:25

Potrefenáhusa Asi jak kdo to bere. Kdybych já neměla zkušenosti např. s kočkama a věděla bych o příbuzné, která je léta chová, šla bych prvně za ní.

A naopak - kdyby mi příbuzná sama o sobě řekla - hele, tuhle rasu si vem a tuhle ani omylem, byla bych vděčná. Mám prostě pocit, že mezi příbuznejma je to tak trochu "domácí" starostlivost.  Je teda pravda, že záleží na vztazích v příslušné rodině.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:30

Samantha naprosto souhlasím. Já bych rozhodně nemlcela a bylo by mi naprosto fuk, pokud by to někdo považoval za nevyžádanou radu.

Pokud člověk zvolí nevhodného psa, znamená to následně problémy pro oba a obvykle to odnese právě ten pes, kterého se pak majitele zbaví a pes skončí vyhozen, v útulku, nebo si ho prehazuji jak horký brambor a nebo ho zanedbavaji a tím tyraji.

Kvůli tomu psovi bych nemlcela. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:31

A kdopak je tohle? Kdo to pozná? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:32

Dadoo A.P..... ja ji videla vcera a vypada jinak,ale libi se mi.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:36

Zarinya ano. Vypadá jinak.

Kdyby nebyla tak umělohmotná. 

Má to ale udělané asi dost dobře. Taky se mi v tom vlastně líbí. 

Je kdyby to nebyl teď někdo jiny. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:41

Dadoo treba nekdo chce vypadat jinak.:-)

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:57

rasaNori My jsme meli krizence border kolie a neceho velkyho, prej vlcaka. No ve vysledku to byla obri kolie s cernym hrbetem. Mel ji strejda na statku, tak se nenudila, ony jsou jakoze musi mit nejakou akci? Ona jak byla spokojena, tak me nikdy nenapadlo nad tim premejslet.

Online barbucha blogger
35627 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:09
Reakce na stes:

To je bl.ka

​Prosimtě. Konečně je pořádně sexy!

Já bych teda s dovolením s tvým označením souhlasila, ani ne tak kvůli tomu vjezdu do pískovny... ale spíš protože jsem zrovna dneska zahlídla veřejné oznámení této sofistikované osoby, a to, pozor! pozor!, že přestala kojit.

To ti povim, že mě už dlouho nic tak neohromilo!