VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11724 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 19:59
Reakce na Marbuša:

​Tyhle lidi mě hrozně štvou - a je jedno, jestli maj děti nebo ne, důvod se vždycky najde, na co si stěžovat. Vy, co žijete dýl v cizině, vnímáte to fakt jako klasický rys české povahy?

​Ano, naprosto. Ja ziju v zahranici stabilne 10 let a predtim jsem stravila nejakou dobu mimo cz (Spanelsko a Rakousko) a ten "stezovatelskej rys" v CZ byl pro me jeden z dulezitych faktoru, kdyz jsem se rozhodovala, jestli zustat v Kanade. Po te dobe co jsem pryc je to fakt poznat, kdyz prijedu, prasti te to do ksichtu vylozene. 

Samozrejme to neplati plosne o vsech, spis je patrna negativni atmosfera a nechut s tim co mi vadi neco udelat. Kdybych mela srovnavat, tak zivot tady je min stresujici a obecne to vychazi lip pro procento prijemnych lidi kdekoliv, v praci, na ulici, v kavarne atd.... 

Offline 0zero7
11724 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 20:01
Reakce na Marbuša:

No některý lidi fakt perfektně vědí, jak by ostatní měli žít. Taky uměj pěkně poradit, jak mám dělat svoji práci (to nevadí, že jsou úplně jiné profese), to je hodně oblíbený.

​Jo, to je taky vtipny! Pamatuju si, nejlip vzdycky radili ti z nejvzdalenejsiho oboru. Se opakuju, ale tady naprosto nehrozi. Celkove nevyzadany rady na jakykoliv tema, na to jsou lidi opatrni a proste se do toho nepousti (to spis ja obcas teda haha).

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 20:07

0zero7 no jako ted si jedna pribuzna hodla poridit psa, a vybrala si border kolii. Jak ji znam, bude nestastna ona i pes, a pere se to ve mne dost, jestli ji Zavolat a snazit se ji presmerovat na jinou rasu, nebo to nechat byt... 

Offline 0zero7
11724 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 20:20

rasaNori a mluvila s Tebou o tom? Zalezi asi jak mate dobrej vztah celkove. 

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:45
Reakce na Karja:

Lamicka To je dobry ne, my segre ted rekl jeden spoluzak, ze nevedel, ze ma deti a ze s nekym je....pak z nej vylezlo, ze si myslel, ze je lesba;-)

​...že se do toho vkládám- mojí kamarádce to řekla vlastní matka... ta moje mně chtěla "jen"  dát inzerát. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:50

marieu jezis to mi pripomnelo moji matku!! Rozesla jsem se v 28 se svym tehdejsim pritelem a nasla si pronajem spolu s  kamoskou, ktera se taky zrovna rozesla. A moje matka zacala spekulovat za mymi zady, jestli nahodou nejsem lesba. Z jejiho pohledu nebylo normalni v 28 nebyt vdana a nemit deti.

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:51

rasaNori No jestli příbuzná doteď psa neměla, tak bych jí zavolala/napsala a nabídla se, že jelikož v tom máte zkušenosti, tak se v případě zájmu rádi podělíte o know how :o)

Když jí jen nabídnete radu a nebudete hned vnucovat názor, tak mi to vlezlé nepřipadá. Koneckonců vám může rovnou říct, že o rady nestojí.

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:58

bram měla jsem kliku, tohle byl jedinej výstřelek, neni nadto mít tak trochu neosobní vztah s rodičem- do těchle věcí se pak nerejpe...

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 21:58

bram měla jsem kliku, tohle byl jedinej výstřelek, neni nadto mít tak trochu neosobní vztah s rodičem- do těchle věcí se pak nerejpe...

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 30. ledna 2020 22:57

0zero7 no trochu mezi reci ale ze by se nejak vyptavala na specifika jednotlivych ras to ne tak nechci prave byt vlezla

Online stes
9106 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 07:39

To je bl.ka

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 07:42

stes Proč?

Offline Liesel
1660 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 07:56

Potrefenáhusa Protože kačer...?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:03

stes hezka holka

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:17

rasaNorijá nevím, jestli to nespadá to nějakýho manipulativního chování, ale dala bych jí k dobru pár historek, jestli znáš někoho s borderkou, aby fakt nebyli našťastní všichni.

já jsem po psovi dost let hodně toužila, rok jsem se svolením přemejšlela, jestli to dáme a pak cca půl roku na psa čekala. a teď už jen padám únavou, vzpomínám, kolik jsem předtím měla volnýho času, protože k nám dorazil králíček duracell

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:32

Zu no prave proto se to ve me mele, jestli poradit nebo ne. A navic ja so rikam ze ji poradim, ona si na zaklade me rady vybere a to zvire bude taky magor... Asi na to prdim:D

Online stes
9106 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:46

Mutziputzi byla hezká a až jí to splaskne, zase bude....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:48

stes Jmenuji tě vrchním Kačerohunterem!

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 08:57

rasaNori já bych se decentně snažila, bordera je fakt jen pro lidi, co s ní chtěj sportovat nebo pracovat, jinak budou nešťastný všichni 

jako ano, neptala se, a nejspíš ji to nezajímá, ale asi bych upozornila

Online stes
9106 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 09:00

Mutziputzi JO! Beru.