Kokoska Už jsem myslela, že jsem jediná. Mně přijde dost odpudivý.
přidávám se do týmu "nebrat"![]()
Kokoska Už jsem myslela, že jsem jediná. Mně přijde dost odpudivý.
přidávám se do týmu "nebrat"![]()
Mi se fakt hodne libi postava z lezeni, nejsou to napumpovany svaly z posilovny, ale vypadaj tak nejak prirozene a jak se zapojuje fakt cely telo, tak i dost vyvazene :)
Jsem tým "svaly z posilovny nee", ale musím říct, že většina mých kolegů má svaly tak akorát a mají je z práce (lopata a krumpáč). Nevím, čím to je, ale musím přiznat, že třeba já nemám svalík ani nejmenší a to občas musím tu lopatu chytit do ruky taky.
jinx ty bílý ![]()
jinx to je přímo inspirace do svatebního vlákna, ty světlé.
Lilly_Ku hmmm, pravdu mas! Ac me tenhle sport absolutne, totalne a naprosto miji, tak chlapci dobry ![]()
Kokoska To teda jo:-)
jinx Čierny model super, mne sa veľmi páčila Zoe.

jinx Krásné
.
paktofonika evokuje mi to C-3PO :-). Pěkný!
Tulipe Má nádhernú postavu, a C-3PO ma takisto napadol :D
Mně přijdou dobrý plavci..
Ounz plavci? :)

jojo, plavci se tady už velebili.. jsou svalnatí a souměrní
bram Jo, to jsou přesně ti souměrní ramenatí plavci ![]()
Mutziputzi hele tady chodej chlapi do fitka skoro vsichni ve dvojku, vetsinou to nejsou zadni meatheads, v pohode kluci a panove, jako bonus prijemni a ne nablbli, tak bych to zas tolik nekategorizovala. V zime tady chodi do sauny a fitka hodne chlapu co v lete sportuje venku, serfari serfujou hlavne tedka, ti jsou super v kondici teda! Cvicit chodej taky.
Jinak jeste teda RCMP a pobrezni straz ma dobry chlapy, hasici a tady i policajti, tam snad chtej fotku k zivotopisu neboco! A namornici, ale ti mivaj blbou povest, obzvlast ti armadni.
Pinot Noir plavci super!
Lilly_Ku znam chlapy co posilujou a nic nafouklyho nemaj, spis takovej ten lean sval, zalezi co presne cvici. Nafoukly boule jsou desny!!
To je podobny jak kdyz nekdo rika, ze treba tezkej drep z zenske udela kladu jak chlap. Je to blbost, protoze zalezi jak a co dotycna cvici, tohle jsem sem asi uz davala, chlapi naberou vetsinou rychlejc, ale taky to nemusi bejt mega boule. Fakt zalezi, Horolezci super, akorat porad nekde v coudu.....
jinx oboje šaty sú krásne ![]()
jinx krásné šaty, ona se mi líbí prakticky ve všem, co sem viděla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.