barbucha Já taky nevím, kdo je Andula, ačkoli to tady občas padne. Ale prostě ta osoba na fotce se mi líbí a zvlášť tedy její hadry
. Přesně, ten kabát bych brala.
VIP zjevy
continuity Já ho nikam nepletu, jen sem psala co mě napadlo, ale jako jo, zřejmě sem tu jediná na světě, která napsala něco mimo, všechny ostatní se striktně držej tématu
domenica monica je krásná, ale já nevím. jako ne že by jí bezhříva neslušela, jen mi přijde nějak trochu retro, hlavně na té druhé fotce. moc se mi prostě nelíbí konkrétní střih. nebo konkrétní účes.
Chápu, musíš brát v potaz, že nevím, co by musela mít Monica na hlavě, aby se mi nelíbila.
Ale i bez toho... Mně přijde právě hodně dobrý ten střih, protože během pár dní, max. pár týdnů měla na hlavě spoustu kreací, které jí dodávaly různé výrazy... a třeba zrovna na té druhé fotce mi přijde taková fresh...
Vubec nevim, kdo to je a jestli to nema byt treba recese, ale jako au
No proboha. Nějaká Nikol Kouklová na Českým plese...
Tak nevím, žádná celebrita to sice není (zaplat´pánbuh), ale tohle je šedesátiletá figura
?
https://www.super.cz/684342-sedesatileta-babicka-se-svleka-pred-kamerou-za-erotickou-podivanou-nejen-v-latexu-bere-4500-korun-za-hodinu.html?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
rozarka Ze ja blbec na to klikla ( po obede)![]()
rozarka figura vyborna, co se ti nelibi?:-))
taky koukám, figura výborná, nic na blití nevidím. vkusne to není, ale jsou tady i horší a mladší zjevy a nikdo nebleje. očividně jsou lidi, co jsou za to ochotni i zaplatit, tak co?
Být to moje máma, tak ji asi rovnou pošlu nějaké peníze, ale paní se v tom zjevne dost výživa. ![]()
crazydaisy Tak asi nejsi cílová skupina. Své kupce si takové představení evidentně najde, no. Bulváři zřejmě nemají o čem psát.
rozarka 60? To si tak 15 let ubrala, ne?
Kokoska
Nebo naráz shodila 30 kg
rozarka hezkej pohled to teda neni.
Vsimly jste si, jak ma velke nohy? To ma tak 45, ne?
to je královna kýčařek

Mutziputzi tak to teda je.. Tohle hned tak nic neprekona![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my