Pinot Noir to chlupaty prso pana Kokty me bude pronasledovat ve snech navzdy
Ja som si ho vobec nevsimla kym si to nenapisala.uaaa ![]()
Pinot Noir to chlupaty prso pana Kokty me bude pronasledovat ve snech navzdy
Ja som si ho vobec nevsimla kym si to nenapisala.uaaa ![]()
Já jí žeru prostě!

Mutziputzi Ten klobou je boží!!! ![]()
Mutziputzi tak to je dokonalý, obraz i text
špičky!
Garfie na prvni pohled jsem viděla pruhovaný ručník ![]()
Garfie Klobouk je krasny, ale ja si jednou podobny vzala k mori a pak ho tam 3. den hodila do popelnice. Porad nekam lital.![]()
Garfie a tak celý je to dobrý, Verešovský špičky no...ale teda je to influencerka![]()
Lamicka
Já si ho v reálu ani nedokážu představit....to je jako bys měla fakt nějaké plachtidlo na hlavě!!
Mutziputzi Mala byste vela práce, bejt ze čtvrtiny jak já ![]()
Aranel já jsem to asi nepochopila (těžký ráno dnes)
proč tu tazatelku tak setrela,když ta jí lichotila? nebo je to nejakej metahumor?
Ava Možná se jenom chtěla pochválit, že na sobě tak maká, že i 1/4 z toho je spousta práce. Ale nevím, vyznívá to každopádně dost blbě.
Ava si myslím, že to je asi taký ten slovenský prístup ku komplimentom, že "máte pekné šaty" "ale nie, keby ste videli ako....whatever"...
Inak, ja sa v celebritách plácam, inde ako tu na to nekukám, tá Pallová, nie je to tá, čo nechala po nejakej známosti vyhodiť nejakú novinárku z práce, keď na svojom blogu nepochválila jej kozmetiku? Či si ju zase s niekým pletiem? Ak áno, ta sa ospravedlňujem.
slniecko ja ju registrujem len z tej kauzy ako dakoho zrazila autom, ale ani tam som detaily nesledovala
bram pochopila jsem to stejne, ale i tak mi to vyjadreni pripada trochu zvlastni. Pripomina mi to znamou, ktera nezapomina vzdy a vsem pripominat, jak strasne moc pracuje.
slniecko presne ta Pallova, vyhodili Zuzanu Zavodsku z TA3. Zavodska sa sudi kvoli tomu s TA3.
bram Asi jo, ale dvakrát jednoznačně to teda napsaný není
(ještě jsem si u toho vzpomněla na tu čísi fotku z insta, jaký všecky zákroky by měl člověk stihnout ve věku 20-30, jaký ve věku 30-40...)
Aranel Cože?? To existuje nějakej rozpis? A co že tam mělo bejt do třiceti? Já už nemám času nazbyt!! :D
Mam co dohánět!!
@Karoleena Tady!! Já nejenže jsem to nestihla, já bych to ani snad nevyslovila
a sáňky jsem pro letošek už taky asi prošvihla...
Aranel a kdo to vlastně je?
Aranel no tak já nevim, nic mě z té mé kategorie nezaujalo, asi si počkám až za rok na drákuloterapii a sáňky :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.