VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:12

Mutziputzi Plodkova super, u Stivínovej mi vadia prsty na zemi a ten výstrih takisto nie je ideál. Zvyšok je des. Outfit s rúškou je divný, topánky strašné. Kto to je?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:31

za me stivinova des bes, ale ja jsem nikdy moc nechapala jeji adoraci jako modni ikony, jednu dobu s tim furt blbi v elle. 

ta bruntalska fotka, to je z nouze cnost. Nejsou prachy na poradne saty, boty, sperky... tak jedem straaasnou alternativu. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:40

jinx V bruntalske alternative je i Tonya, ta mi do kategorie "nemam prachy, tak jedu kreativni alternativu" uplne nezapada, to spis "jsem jaka jsem, ber - nebo nech bejt" - ale ve vysledku to je fuk, i takhle z dalky to vypada zle...

A taky u tech dvou dalsich nechapu ty mohutne saly...

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:43

Stivínová   

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:43

euridike no tak ta se asi jen neumi obleknout. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:46

jinx Tonya ma i svetle chvilky - treba jednoduche kombinace ve stylu - cerne kalhoty + rolak + extravagantni bryle, ale nekdy je to fakt kolotoc...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:46

jinx Muj styl Stivínová taky neni, ale aspoň se tomu nedá upřít úroveň.

Jinak teda častej nešvar co mi trhá oči, jsou sádelnatý paže.

Offline 999
19706 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:50

Mutziputzi Tvl, ta mladší Třeštíková, to je hrozný... Kdo jí tohle poradil :-).

Offline Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:52

Já jsem se včera dívala na lvy a Jenovefa mě taky překvapila s tou macatou paží.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:14

999 

Mně se ta mladší Třeštíková docela líbí! Teda tady. Krásně sladěná rtěnka se šatama... žádná krasavice, ale  zajímavej typ... navíc jako jedna z mála nevypadá že se oblíkla v sekáči za dvě kila.

Většina ostatních je jak přehlídka socek - jinx to vystihla s tou "alternativou".

Offline 999
19706 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:20

barbucha Není na ně typ a nemá na ně ani postavu. Z celé škály možností si vybere tyhle "Pretty Woman"...Měla jít k timurkám nebo do Chatty, třeba. 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:27

999 

Postavu nemá dokonalou, to ne... ale mě to nějak neuráží kupodivu Je otázka, jestli by jí nějakej uměleckej pytel dobře posloužil...aby ji spíš "nezabil"?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:28

Mně se hodně líbila Voříšková (jo, má takovou trochu větší hlavu, včera to nějak vyniklo víc, ale nevadí), Plodkovová taky pěkný, Stivínová (ve skutečnosti mnohlem lepší než tady ně tý fotce), i ta Čvančarová nakonec a Třeštíková taky. Silnější paže mě nijak zvlášť neurážely, taková Jenovéfa je tak kouzelná, že paže nevnímám.  Tradičně se mi hodně líbila Aňa.

Nejvíc se mi líbíla ale ocenění, už dlouho jsem neměla pocit, že je rozdáno tak "dobře", takže se raduju s Marhoulem, a jsem ráda za ocenění Schmitzera a Mrkvičky za Staříky....

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:33
Reakce na barbucha:

Postavu nemá dokonalou, to ne... ale mě to nějak neuráží kupodivu Je otázka, jestli by jí nějakej uměleckej pytel dobře posloužil...aby ji spíš "nezabil"?

Umím si představit, že zabil. Ona je taková mohutnější, dost vysoká... Ladění se rtěnkou se mi taky moc líbí.

Offline stes
9114 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:42

Mutziputzi ml. Třeštikova teda strašný a sadelnaty paze u takhle mladejch jsou nehezky... Jsou nehezky u vsech, nechapu proc je vystavovat tam, kde to jde schovat

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:43

domenica 999 Ja bych Třeštíkovou viděla v šatech typu, co měla Krobotova, nebo M. Issova, zadny pytel, ale nic romantického. Tady fakt ladění barvy šatů a rtenky nestačí.

Cvancarova docela ok, při jejích rozměrech je to těžké. Jen barva šatů mohla být lepší, něco tmavsiho by bylo lichotivejsi.

Offline 999
19706 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:46

barbucha Proč hned uměleckej pytel? :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:49

Trestikova podľa mňa v pohode. Nepáči sa mi tvrdé líčenie očí.

Mohutnejšie paže mi nevadia, ale dajú sa obliecť i lepšie. Sama ich mám a veciam bez rukávu sa okrem leta vyhýbam. 

Neviem nájsť Písařovicovú, ale ta mala zase tak blbe šaty. Tak pekna žena a vždy ma na sebe nejakú divnú kreáciu.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:51

Tulipe 

tak určitě by se našlo víc modelů, co by jí slušely, nakonec, i v běžném provozu se obléká docela hezky (a rtěnka jí ladí) :-), jenom prostě mně se včera celkem líbila tak, jak byla.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 08. března 2020 10:55

999 

No tak dělaj takový spíš volnější, pohodlnější modely, ne? Mně se třeba TEG styl líbí, ale spíš na civilní užití... aspoň to, co u nich vídám. Ale možná by se našly i společenský róby, to nevim.