tak snad nám tenhle rok nasněží, že![]()
jdu pohledat tu drákuloterapii, doufám, že to nedělaj jen v Rumunsku![]()
tak snad nám tenhle rok nasněží, že![]()
jdu pohledat tu drákuloterapii, doufám, že to nedělaj jen v Rumunsku![]()
Zu to je furt ta ista Pallova
Mrakoplas ježiš, dík, já ji nikdy nepoznám![]()
Aranel aha a láska až po čtyřictce! Tak to jediný z toho všeho po padesátce mám.
Nová partnerka môjho ex vyhlásila, že po 40-ke má každá žena začať so zákrokmi zo zoznamu (poradie neuviedla). Konštatujem, že dotyčná už podstúpila kadečo, no mnohí ju napriek tomu tipujú na 50 (a to má myslím 43).A ja mám pocit, že jej skôr uškodili. Mám 40 a okrem bežnej kozmetiky som neodskúšala ešte nič.
Aranel tak každý podla svojich potrieb a možností :)
To by mě fakt zajímalo, co je to ta drákuloterapie. Někdo si kdesi tipoval, že pouštění žilou, ale já se u týhle dámy nějak nemůžu zbavit pocitu, jestli to spíš nebude cosyk á la Čachtická paní a koupele v krvi nezletilejch pannen.
A nerobí mucina tej Pallovej promo? Stále tu o nej básni a nakoniec skončí v jej rukách pri drakuloterapii![]()
milacka Depak, já to mam zadáčo geneticky a Bratislava je tak vošklivý město, že ani s výletem to nespojim![]()
pecka Díky!
Ovšem pochybnosti co do původu té plazmy nadále zůstávají, takže si tam tu hraběnku Báthory pořád ještě představuju...![]()
Prosperina Jasně, furt je to pouštění žilou, jen ne té klientce, ale pro klientku.
A nebo pouštění žilou v přeneseném významu, to by mě moc nepřekvapilo.
dynda To zcela jistě. ![]()
Marbuša Ještě taky spoustu ušetřených peněz
peckaNo já nevim, no.
Asi mě jednou čekají víčka (možná víckrát tedy), to ostatní nějak neplánuju před 40 ani po...
Jo, tak na víčkách jsem byla předloni, ale to jsem si nevšimla, jestli tam ta "VIP" psala, to ale neberu čistě jako kosmetický zákrok, to i očaři doporučují, když to má někdo moc spadlý. Ale furt mi vrtá hlavou ta láska, že počká do čtyřiceti, že s ní dřív nepočítaj. To vyznívá, jako že se nejdřív dá do pucu všema zákrokama a pak už se na ní bude dát koukat![]()
![]()
pecka Díky!
Ovšem pochybnosti co do původu té plazmy nadále zůstávají, takže si tam tu hraběnku Báthory pořád ještě představuju...
to je jeji krev / plazma
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.