Pani Havlová
, tú fotku tam nemali dávať, ostuda.
VIP zjevy
milacka Kam, jakou? Vypadala dobře
Tulipe domenica mně se tentokrát Čvančarová líbila moc, křivky samozřejmě má, ale za poslední dobu jí to myslím slušelo nejvíc, i ta barva se mi na ní dost podává. Zato Čadek by potřeboval ten smoking o číslo větší, řekla bych...
“macaté“ paže u Bokové mě pobavily - jako svalovec zrovna není, ale fakt macaté?
Mutziputzi O to pokoj, že vyzerá dobre, zdá sa mi, že čoraz lepšie, myslela som fotku z pánskych záchodov s vykasanými šatami a odhalenými nohami s podkolienkami a jej odchod z akcie, bola pod vplyvom?
barbucha Já myslela něco takovýho - taky Chatty.
Camp_L ochablý, sádelnatý

milacka aha, no stane se no
999 to jsou krasny saty (issova)
Mutziputzi s ochablýma souhlasím, sádelnatý a macatý si představuju jinak, ale uznávám, že je to slovíčkaření.![]()
moora Issova je celá krásná
Mutziputzi Takze paze Marthy na fotce 999 se Ti asi taky nebudou pozdavat? Protoze ta ma paze sice pevne a svalnate, ovsem na tehle fotce to taky nevypada zrovna hezky...
euridike taky ne, nebo je to blbá fotka, kolena a paže to je moje prostě![]()
Potrefenáhusa U Marthy se poji specificky puvab, osobitost, smysl pro humor + netuctovy vkus, taky se mi libi... /Ale na druhou stranu jsem schopna pochopit lidi, kterym je treba jeji projev protivny, mne osobne naopak.../
Mutziputzi No ja si dobre pamatuju okamzik, kdy jsem si diky tobe bedlive a detailne prohledla vlastni kolena, jak vlastne vypadaji...![]()
Tak Boková není žádná laňka celkově, ne?
NNo je úplně normálně štíhlá.
moora Moje kamarádka se v nich vdávala, jenom ten vršek měla meruňkovej :-).
euridike Mutziputzi možná blba, nebo stará fotka, Issova, zvlášť poté, co začala trénovat na roli Dany Zátopkové, má ruce pevný
ja ji mám rada, teď jsem ji viděla v Krasavice interkontinentalni, je skvělá :)
Pinot Noir to je pravda, mně vždycky přišla takova mekoucka, mateřská, nebo jak to říct. Ale libi se mi
Pinot Noir Macatá no, ani laňka ani tlustá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my