VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:23
Reakce na stes:

Husa. Tak to bude muset zvladnout sama. Svět se bude tocit dal a na mimino si na otcovu nepritomnost, tipuju, ani nevzdechne https://www.super.cz/692449-tehotna-leichtova-nechce-rodit-bez-sveho-partnera-zakaz-otcu-u-porodu-nerespektuji.html

​Šiš to sou žvásty

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:24
Reakce na barbucha:

stes 

Tak madam nemůže rodit bez partnera, kvůlivá zlovolnejm zdravotníkům. Chudák. Takový neštěstí. 

barbucha si mně fakt pobavila

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:30

no ale zas na druhou stranu - jaká je pravděpodobnost, že matka není nakažená, a otec ano?

Navíc pro ně jeko zdroj nákazy je mnohem nebezpečnější ta rodička, a té z logiky věci přístup zakázat nemohou.  Nehlasuju ani pro jednu stranu, jen se snažím tomu porozumět, čemu ten zákaz  má pomoci.  Vysvětlení "prostě je to zakázaný a když se ti to nelíbí seš rozmalenej sobec" mi nepřijde uspokojivý

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:43

SunEclipse Tak už se i píše, ze čím víc viru dostaneš a z čím víc stran, tím víc ses v prdeli...

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:50
Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:55

Potrefenáhusa ok, to beru, to je argument.

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:57

SunEclipse 

Zákaz návštěv ve špitálech?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2020 09:59

SunEclipse 

„Velmi nás mrzí situace ohledně zákazu návštěv a přítomnosti doprovodu k porodu a ještě více hněv směřovaný na nás. Pro objasnění situace: nechceme šířit paniku, ale zásoby roušek, respirátorů a dalších osobních ochranných pomůcek jsou toho času opravdu malé a moc tomu nepřispívá fakt, že bývají čím dál více předmětem krádeží,“ uvedl za tým porodnice u Apolináře lékař Jan Přáda.

Lékaři, porodní asistentky, sestry i další personál pracují podle něj na sto procent a jsou připraveni, že situace se může kdykoliv ještě více zhoršit.

„Jsou to ale také jen lidé, kteří mohou být fyzicky či psychicky vyčerpaní, nemocní či za současné situace nakažení COVID-19 nebo v karanténě. Nechceme v první řadě ohrozit péči o vás, proto ale potřebujeme také být chráněni, chraňte sebe i nás prosím. Toto všechno a ještě další důvody vedou k tomu, že musíme naprosto minimalizovat pohyb lidí, kteří nejsou přímo pacienti, na klinice,“ doplnil pak Přáda.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:09

z fb. v komentářích opět výkřiky o doktorech-řeznících a porodech doma

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:14

Bowle jasně, dávat nohy k sobě při porodu, to je přesně vono.. 

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:14
Reakce na SunEclipse:

no ale zas na druhou stranu - jaká je pravděpodobnost, že matka není nakažená, a otec ano?

Navíc pro ně jeko zdroj nákazy je mnohem nebezpečnější ta rodička, a té z logiky věci přístup zakázat nemohou.  Nehlasuju ani pro jednu stranu, jen se snažím tomu porozumět, čemu ten zákaz  má pomoci.  Vysvětlení "prostě je to zakázaný a když se ti to nelíbí seš rozmalenej sobec" mi nepřijde uspokojivý

​Virová nálož a malé množství oop. 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:20

Ounz bylo to přiložené k petici za přítomnost otce u porodu. jestli se to stalo tak, jak dotyčný popisuje, tak je to strašný, to bez debat. ale není fér odsoudit všechny doktory jako řezníky.

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:26

Bowle No..nebyla sem tam. Ale ze zkušenosti - obecně, některý lidi popisujou některý věci dost zabarveně, zvlášť když sou zaujatý a teda, on tam taky zjevně nebyl. Taky neráčil sdělit, jestli porod nebyl překotnej, to fakt nějaký dávání nohou k sobě...není rozumný, tam pak, pokuď jde o čas, tak se s ní asi moc nevybavovali, zvlášť jestli nespolupracovala. Pokud na ni byli hrubý, je to zlý. Celý mi to ale přijde prostě tendenční. Výkřik někoho, kdo nemá dost rozumu aby pochopil, proč ta omezení jsou a posuzuje je pouze sebestředně ze svého úhlu pohledu. 

edit: to nestíhali nazačátku asi dost jasně poukazuje na to, že zrovna moc času nebylo

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:27

achjo, to zas bude divočina, kolem těch porodů. Je mi líto, že některý ženský nepochopí, že tohle je výjimečná situace. A že ti zdravotníci by byli mnohem raději, kdyby všechny ženy mohly rodit, jak si přejí a mohli se jim věnovat víc, ale že teď to prostě nejde.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:30

Ounz Tvůj popis a dovozování všech možných co by kdyby je ale úplně stejně tendenční, akorát z druhé strany.

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:31

Estara Není. Já nepopisuju jak to bylo, jen k tomu přidávám svůj názor. 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:32
Reakce na Estara:

Ounz Tvůj popis a dovozování všech možných co by kdyby je ale úplně stejně tendenční, akorát z druhé strany.

​A čím? Tendenční mi nepřijde, ani nic expresivniho, narozdíl od toho prvního, tam nevidím? 

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:33

bram Jinak přesně máš pravdu, za normálních okolností nikomu otci u porodů neva, teď je prostě vyjimečná situace a dělá se z toho 'ti oškliví a zlí zdravotníci nám to svévolně zakazujou..'

Offline Pinot Noir
29779 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:34
Reakce na bram:

achjo, to zas bude divočina, kolem těch porodů. Je mi líto, že některý ženský nepochopí, že tohle je výjimečná situace. A že ti zdravotníci by byli mnohem raději, kdyby všechny ženy mohly rodit, jak si přejí a mohli se jim věnovat víc, ale že teď to prostě nejde.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:35

Ounz Svůj názor z pozice někoho, kdo tam sice nebyl, ale hledá všechny možné důvody, aby ten popis shodil. Nevím, mně to nepřijde ani fér, ani nezaujaté.

Jinak už jsem se na toto téma vyjadřovala dřív a více už do něj nehodlám zabruslit, jenom fakt je smutný, že někteří zdravotníci (a pořád doufám, že jich je menšina) v momentě, kdy je to bez svědků, přešaltují na způsoby z dob minulých.