Co furt máte s tou Jermanovou, dyk vypadá jak Zira z Planety vopic.
VIP zjevy
barbucha No vždyť tu právě hrála Helena Bonham-Carter ![]()
No vidiš to, já to mam prostě ve voku ![]()
Jé, Jermanová má moje vlasy...pokud je tohle to, co jí dělají přirozeně. Já je taky nerovnám, trvá to věčnost.
Mohučanka Proč taky rovnat, vždyť to je super, kudrny.
Mohučanka Znas Curly Girl metodu? Na takovyhle vlasy by byla perfektni
Sweet Potato jednou mi je narovnala kadeřnice...Ono je to s těmi kudrnami těžký, aby člověk nevypadal jako když se právě vynořil z roští. Já si to teda udržuju kratší než ona, aby to nebylo úplně nezvladatelné..A mám taky dobrého kadeřníka ![]()
Solathis neznám, poučím se.
Mohučanka Fakt sikovna vec. Da Da zacit treba i drogerkovyma vecma na ten pokus :) Super stranka je kudrnatevlasy.cz kdybys potrebovala/chtela nasmerovat dal, napis. :)
Mne se teda takhle ta pani libi, ty vlasy I ty bryle, ohoz hroznej, to se ani neda rozklicovat, co to je, gaucova deka, nejaky chlupiny a neco jako kozenka na rukavech k tomu??? Ale bez obleceni bezva, takovy netuctovy;-)
P. Novotný se stará, aychom ani ve zlých časech nezapomínali na naše drahé celebrity:
https://twitter.com/pavelnovotnak/status/1241311179190009856?s=21
Sweet Potato
Ona je výborná! A já mám pro změnu něco šik. Slovenská prezidentka v době koronaviru...
.
Garfie Parádní. Mě hned napadlo, jestli z roušek bude novej trend ![]()
Garfie jak je krásně sladěná, rouška, šaty, rukavice...
Ale vážně ji Slovákům závidím
clothilde
Také jim jí závidím. Hezká, vkusná, chytrá.
Taky jim ji zavidim...
V této době mi víc než kdy jindy chybí, že nemáme schopnýho a slušnýho prezidenta. Je to fakt smutný.
eeny-meeny Jo, přesně. Já ani nevydržela do konce projev toho našeho a šla si raději pustit Čaputovou.
Garfie Já se na to radši vůbec nedívala. Nemám odvahu a snažím se omezit přísun negativních informací a pocitů.
Některé věci si ráda odpouštím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my