Estara Prosím te a jaký hledá důvody? Píše akorat, ze jestli byli hruby, tak je to špatný a ze možná bylo nutný rychle zasáhnout, ale žádný slova o znásilňování a podobně tam nepadly
Nebo ctu jinej text?
Estara Prosím te a jaký hledá důvody? Píše akorat, ze jestli byli hruby, tak je to špatný a ze možná bylo nutný rychle zasáhnout, ale žádný slova o znásilňování a podobně tam nepadly
Nebo ctu jinej text?
Potrefenáhusa No, ono se to asi těžko vysvětluje někomu, kdo to tak prostě necítí. Jinak poznámku typu: "jasně, dávat nohy k sobě při porodu, to je přesně vono." já jako neutrální nevnímám (fakt si nemyslím, ostatně je to v tom textu i psáno, že dotyčná měla zaťaté kotníky u sebe celou dobu, navíc to bylo v reakci na nastalou situaci).
Potrefenáhusa Jo, asi čtem. U toho bych skončila.
Estara Hele ale já napsala, že sem tam nebyla. A opakuju, píšu jen svuj názor. A ten tvůj názor, že někdo někam šaltuje je podloženej čim, když píšeš, že je to beze svědků. To je takovej konstrukt a výcuc z prstu, že to ani není možný
Potrefenáhusa No, ono se to asi těžko vysvětluje někomu, kdo to tak prostě necítí. Jinak poznámku typu: "jasně, dávat nohy k sobě při porodu, to je přesně vono." já jako neutrální nevnímám (fakt si nemyslím, ostatně je to v tom textu i psáno, že dotyčná měla zaťaté kotníky u sebe celou dobu, navíc to bylo v reakci na nastalou situaci).
no, pokud je to akutní, fakt to nejde, dávat nohy k sobě. Tam jde o dítě, o nic jinýho, nikdo nemá potěšení z mučení rodičky.
Ounz Tak samozřejmě, všechny ženy výhradně lžou a vymýšlejí si, zatímco zdravotníci vždy mluví jenom pravdu a nic než pravdu. Tím pádem tato debata pozbývá jakéhokoliv smyslu.
Estara To sem ale nenapsala. To píšeš ty a vytábíš ony konstrukty, ze kterých podezíráš me.
Ounz Já píšu na základě toho, co mám z posledních dnů za info. Možná jsem to měla napsat do příspěvku zvlášť, ne k té reakci.
Já bych se nikomu nevysmivala, ale taky mi to přijde dost nepochopitelny chtít zdvojnásobit mnozstvi lidi v porodnici, když zdravotníci nemaj dostatek ochrannyho materiálu ani pro sebe....
az všechny doktory a sestry vybijem nebo poslem do karantény, jak se bude rodit pak?
Hlavne s otcem. Zdravotníků netreba.
Já jsem se zařekla, že na toto téma nebudu přispívat, protože v kontextu se sitací v nemocnicích ve Španělsku a Itálii se mi zdají tyhle diskuse naprosto zbytečné. Pacienti ležící na chodbách nemocnic, které nezvládají příval nemocných, mrtví o něž se nemá kdo postarat....Lidi by měli vzít rozum do hrsti a nerozšiřovat další obavy a strachy související s porody. V našich porodnicích opravdu personál násilí na rodičkách nepáchá. Všichni dělají maximum ve prospěch žen, které musí porodit bez doprovodu. Nebezpečí jim nehrozí. Howgh.
zlatahouba Souhlas
zlatahouba no přesně
Taky by mě asi nepotěšilo, kdybych teď měla jít rodit a muselo to být bez partnera, ale fakt je, že já to vždycky považovala za nadstandard, takže pokud to není z jakéhokoli důvodu možné, ani by mě nenapadlo protestovat.
zlatahouba Tak tak ![]()
zlatahouba souhlas
zlatahouba Souhlas
zlatahouba asi tak.
Já bych ohledně toho nepáchání nebyla tak jistá. Já měla porod dost nepříjemný a skončil řezem, a co jsem si za ty skoro dva dny vyslechla na téma "tohle vás nemůže bolet" a nepříjemných vnitřních vyšetření. Jistě, není to násilí, jen rutinní neempatie. A kupodivu ze strany lékařek, asistentky byly naopak velmi jemné a ohleduplné.
dzizisketa tohle je opravdu z kategorie kdo nezazil, neuveri. a ze za beznych okolnosti doprovod (at uz rodicky, nebo treba hospitalizovaneho ditete) nevadi - to neni pravda. vadi, jenze vyhodit obvykle nelze. ovsem kazda zaminka se hodi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.