VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:37

Estara Prosím te a jaký hledá důvody? Píše akorat, ze jestli byli hruby, tak je to špatný a ze možná bylo nutný rychle zasáhnout, ale žádný slova o znásilňování a podobně tam nepadly

Nebo ctu jinej text? 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:39

Potrefenáhusa No, ono se to asi těžko vysvětluje někomu, kdo to tak prostě necítí. Jinak poznámku typu: "jasně, dávat nohy k sobě při porodu, to je přesně vono." já jako neutrální nevnímám (fakt si nemyslím, ostatně je to v tom textu i psáno, že dotyčná měla zaťaté kotníky u sebe celou dobu, navíc to bylo v reakci na nastalou situaci).

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:40

Potrefenáhusa Jo, asi čtem. U toho bych skončila.

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:46

Estara Hele ale já napsala, že sem tam nebyla. A opakuju, píšu jen svuj názor. A ten tvůj názor, že někdo někam šaltuje je podloženej čim, když píšeš, že je to beze svědků. To je takovej konstrukt a výcuc z prstu, že to ani není možný

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:48
Reakce na Estara:

Potrefenáhusa No, ono se to asi těžko vysvětluje někomu, kdo to tak prostě necítí. Jinak poznámku typu: "jasně, dávat nohy k sobě při porodu, to je přesně vono." já jako neutrální nevnímám (fakt si nemyslím, ostatně je to v tom textu i psáno, že dotyčná měla zaťaté kotníky u sebe celou dobu, navíc to bylo v reakci na nastalou situaci).

​no, pokud je to akutní, fakt to nejde, dávat nohy k sobě. Tam jde o dítě, o nic jinýho, nikdo nemá potěšení z mučení rodičky.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:51

Ounz Tak samozřejmě, všechny ženy výhradně lžou a vymýšlejí si, zatímco zdravotníci vždy mluví jenom pravdu a nic než pravdu. Tím pádem tato debata pozbývá jakéhokoliv smyslu.

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:53

Estara To sem ale nenapsala. To píšeš ty a vytábíš ony konstrukty, ze kterých podezíráš me.

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 24. března 2020 10:58

Ounz Já píšu na základě toho, co mám z posledních dnů za info. Možná jsem to měla napsat do příspěvku zvlášť, ne k té reakci.

Offline stes
9117 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Já bych se nikomu nevysmivala, ale taky mi to přijde dost nepochopitelny chtít zdvojnásobit mnozstvi lidi v porodnici, když zdravotníci nemaj dostatek ochrannyho materiálu ani pro sebe....

az všechny doktory a sestry vybijem nebo poslem do karantény, jak se bude rodit pak? 

​Hlavne s otcem. Zdravotníků netreba. 

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:21

Já jsem se zařekla, že na toto téma nebudu přispívat, protože v kontextu se sitací v nemocnicích ve Španělsku a Itálii se mi zdají tyhle diskuse naprosto zbytečné. Pacienti ležící na chodbách nemocnic, které nezvládají příval nemocných, mrtví o něž se nemá kdo postarat....Lidi by měli vzít rozum do hrsti a nerozšiřovat další obavy a strachy související s porody. V našich porodnicích opravdu personál násilí na rodičkách nepáchá. Všichni dělají maximum ve prospěch žen, které musí porodit bez doprovodu. Nebezpečí jim nehrozí. Howgh.

Online Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:37
Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:39

zlatahouba Souhlas

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:41

zlatahouba no přesně

Offline Garfie
28441 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:47

zlatahouba  

Taky by mě asi nepotěšilo, kdybych teď měla jít rodit a muselo to být bez partnera, ale fakt je, že já to vždycky považovala za nadstandard, takže pokud to není z jakéhokoli důvodu možné, ani by mě nenapadlo protestovat. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2020 12:53

zlatahouba Tak tak

Offline Magráta
8116 příspěvků moje polička 24. března 2020 15:49

zlatahouba souhlas

Offline Liesel
1661 příspěvků moje polička 24. března 2020 16:44

zlatahouba Souhlas

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. března 2020 16:48

zlatahouba asi tak.

Offline dzizisketa
8919 příspěvků moje polička 24. března 2020 17:03

Já bych ohledně toho nepáchání nebyla tak jistá. Já měla porod dost nepříjemný a skončil řezem, a co jsem si za ty skoro dva dny vyslechla na téma "tohle vás nemůže bolet" a nepříjemných vnitřních vyšetření. Jistě, není to násilí, jen rutinní neempatie. A kupodivu ze strany lékařek, asistentky byly naopak velmi jemné a ohleduplné. 

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 24. března 2020 17:10

dzizisketa tohle je opravdu z kategorie kdo nezazil, neuveri. a ze za beznych okolnosti doprovod (at uz rodicky, nebo treba hospitalizovaneho ditete) nevadi - to neni pravda. vadi, jenze vyhodit obvykle nelze. ovsem kazda zaminka se hodi.