Sweet Potato ty by mě zajimaly...tusim nejakou neplechu
Kde jsou?
VIP zjevy
Sweet Potato teda velebnosti.... ![]()
ale ta nevěstina matka, ta vypadá dost dobře
Sweet Potato 3D nehtíky ![]()
ty jo, jí je jen 47! To je taky mladá babička ;)
Tak a teď si představte škatulata batulata, že by se nám ty dva věkově nerovný páry prohodily. Stará štika by dostala Bohuše a Lucinka hokejistu :-)
Citrochnap O tom bychom se asi nedočetli.
Sweet Potato ale tak představit si to můžem. Jako matka patnáctiletý dcery bych mu tu Štiku ze srdce přála.
Citrochnap
Já jsem si teď pustila nějaký starší rozhovor. V něm by ona svatbu a miminko chtěla, on jí chce dopřát ještě rok až tři času. Slyšet ty dva je ještě vyšší level, než jen číst. On se většinu rozhovoru holedbá, jak úžasně vydělává (a ty exekuce byly už dávno - 2017...) Má prý jeden koncert za druhým - já si snad něco z jeho tvorby budu muset najít.
Jennyfor tyjo, panna nevěstinka vypadá jak vrstevnice svých rodičů :D
Sweet Potato Tak je taky sedmnáct a sedmnáct. Moje máma se v sedmnácti vdávala, nemusela, ale chtěli bydlet pohromadě u rodičů a tak jí úředně prohlásili za plnoletou o rok dřív. Mě pak měla až ve dvaceti.
Ale moje máma se rovnou dospělá snad narodila. Od mala se starala o domácnost, o mladší sestru, stala se zdravotní sestrou a byla takový ten superodpovědný typ, všechno muselo být v cajku, i kdyby kvůli tomu vůbec nešla spát.
Já jsem v sedmnácti vypadala na dvanáct a rozumu měla jak desetiletá. A i to dítě po dvacítce bylo na mě moc brzo, to, že dcera přežila bez újmy, připisuju mocné matce přírodě, která ty mláďata vybaví pudem sebezáchovy ![]()
Lucinka mi tedy připadá spíš jako ten naivní typ, ale je možný, že to mateřství uspíší její dospělost, prozře, pošle Bohuše někam a dítěti pořídí pořádnýho tátu.
Kurňa, zase je to dlouhý ![]()
Jennyfor nevestinky matka vypada o dost lip
stes Tady je těch dojemných fotek ještě víc:
A tedy nezávidim ani jemu, ani jí ![]()
Ale zas: Kéž jsou všechny bytosti šťastny
barbucha Zase bychom se asi divily, pro kolik lidí za krasavici je. Žádná vychrtlá modelína, ale sympatická fešanda od vedle, šaty jako z Bonprixu, vidíš, skoro jako naše Máňa. A milá, koukni, jak se hezky usmívá.
No jo, jenže to by pak snad ani nebylo třeba na to koukat, stačí mrknout na Mařku přes plot
.
Jennyfor jen ten věneček ji chybí, jako holčička
barbucha No a?
Když může na obálce Sport Illustrated být poměrně oplácaná modelka a sem tam se někde objeví modelky s Downovým syndromem ... Aby to nebylo (klasicky zde) špatně vyloženo. Ať si je každý oplácaný podle libosti - ale sportovní časopis? A ne, samozřejmě nemám nic proti lidem s DS, zřejmě dnes opravdu může každý dělat cokoli. A co taková průměrně hezká/ošklivá holka? Dostane se k modelingu? Takže je to spíše ode zdi ke zdi?
rozarka a co rodiče ženicha, ti jsou jistě taky radostí bez sebe ![]()
Teda nevím o tom nic, jen já bych jako matka asi plakala nikoliv dojetím, kdyby mi můj hoch přivedl takovouhle pannu nevěstinku. Ale srdci neporučíš ![]()
whiskas Ale možná by tě mohla inspirovat ![]()
„Titulku věnuji všem ženám, které si myslí, že nejsou dost krásné a hubené a které měly někdy pocit, že právě proto nejsou součástí této společnosti,“ A.G.
Jinak teda my voplácaný holky taky sportujem, tak by proč by jedna taková nemohla bejt na obálce sportovního časáku? ![]()
Lama_z_Lana Kdo by mě měl inspirovat
? Myslíš tu modelku ze Sport Illustrated? Tak ta mě tedy zrovna moc neinspiruje.
Já nemám nic proti oplácanejm, ale v časopisech tohoto typu bych očekávala jiné fotky, na kterých jsou vidět výsledky sportu. Jistě, líbivé, ale tak sportovní časopis, čekám vysportované tělo - ano, velmi povrchní pohled, ale na těch fotkách jde právě o ten pohled.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my