SunEclipse Taky mi přišlo, že královně slušely víc. Podle fotek princezna neměla pořádnou spodničku, to dělá u těchto šatů hodně, sukně zvadne a silueta není tak pěkná.
VIP zjevy
Mirka Tady ji ty saty hodne slusi
Mirka SunEclipse já si to teda nemyslím. Alžběta byla drobnější, takže ten vršek je na ní samozřejmě útlejší, ale kdyby si princezna stáhla pas korzetem a vzala spodnici, tak by to bylo hrozný retro. Takhle je to současné. Mně se ten celj koncept teda líbí moc. A překvapuje mě, že ty šaty ještě existujou. To myslíte, že schovávají všechny róby?
Ava Ja si myslim, ze tyhle nakladny roby, co byly na hodne specialni udalosti, schovavaj urcite. Casto je ruzne vystavujou, myslim...
Jinak teda, i u nás o víkendu proběhla úplně královská svatba s princezničkou a bohatou květinovou výzdobou ![]()
razorblade ty jo, tak ten sklad bych chtěla někdy vidět.
razorblade Ava Jj, kamarádka byla na nějaké velké výstavě v Buckinghamu u příležitosti královniných narozenin. Myslím, že i někdo z MP tam byl...ty výstavy jsou tam myslím docela často, není to stálá exhibice, ale různě obměňovaná.
Liesel Slušelo jí to moc. Vypadá přesně tak, jak jsem si v dětství představovala a kreslila princezny.
Ava mne se taky libi, ze to neni retro s korzetem a spodnickou
Kralovna byla kočka! A musi to byt krasny pocit videt rozzarenou vnucku ve svych satech z mladi ![]()
Ted zase z pekla! Mozna jsme tu Stiku podcenili, po veselce rikala, ze neni jasne, zda vubec zacne v Nemecku hokejova sezona. No takze ji budeme mit na extra.cz obden, nejak vydelavat musi.
Posledni dobou jsem mela pocit, ze Schillerka si na sobe dava zalezet a nosi k jejimu veku a postave pekny saty. Dneska si ale svy normalni saty musela necim polejt nebo ji shorely nebo se proste muselo neco stat...
razorblade Tywogo. K holubičce martičce už mají obě jen krůček.
razorblade A dyť má to bříško jako já, to je roztomilý ![]()
razorblade romanticka duse - kvetiny, sifonek, pav...
razorblade Tahle barva mi taky sluší, trochu jako zvratky.
Sweet Potato Lamicka Jennyfor ja si tech satu vsimla az ted, kdyz na ct24 davaji zaznam dnesni tiskovky... na nem je jeste videt, ze jsou ty saty lehce zebrovany a trpytivy. pritom posledniho pul roku fakt nosila saty pekny!![]()
Karja ano, peklo pokračuje:
bude se zadělávat na miminko
Možná by poradil Bohuš ![]()
Jennyfor akorat bys asi v podobnem modelu nevylezla na verejnost ![]()
razorblade taky jsem si posledni dobou parkrat rikala, ze ji to slusi, snad ze i zhubla. A mozna fakt malicko zubla, ale tyhle saty ukazou kazdy fald.
Kokoska mě přijde, že bývá pěkně nalíčená a prospělo jí zesvětlení vlasů. I přes nadváhu je to podle mě nejupravenější ministryně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my