VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:16

Jennyfor kolik let je novymu Štikovi? Nechce se mi to hledat.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:28

Kokoska 23. Dítě. 

Offline whiskas
20934 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:33

Lama_z_Lana A navíc, ty nejsi "jedna taková", zas tak špatně nevidím.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:33
Reakce na Jennyfor:

Kokoska 23. Dítě. 

A to si vzal "starou" Štiku? Jako matku těch dvou? On má nějaký ehm ... problém?

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:46

Jako toto jsou rodiče?! Po kom panebože je?

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:53

Jennyfor neeee! Vypada tak na 35, ale co ho k tomu proboha vede?

Offline Karja
44484 příspěvků moje polička 18. července 2020 19:55

Jako ta Stika je vostra! Ale ja ji asi fandim, ani mi neprijdou nijak skandalni, oni jsou si tak spokojene v tom Nemecku, zadne bulvary, skandaly, asi se maji vazne radi!;-) 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:00

Malenge Kokoska no mě se neptejte  já to taky nechápu.

Ale možný je asi úplně všechno, třeba on má problém s ženskýma ve svým věku, nebo hledá mateřskou lásku, nebo je to jen platonický, co my víme. A Štika ho buď miluje, nebo se chce pomstít zbytku rodiny a nebo jen chce, aby se o ní psalo.

Do hlav lidem nevidíme a už jsem viděla tolik divnejch věcí, že se snad ničemu nedivím. Tak jestli jejich očekávání jsou kompatibilní, třeba jim to i vydrží.

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:05

Jennyfor Ja jim nic spatnyho nepreju, jen si neumim predstavit zit s partnerem ve veku svyho ditete. Coz nic neznamena, kdyz jim bude spolu dobre, tak fajn

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:12

Karja Ja to te Stice taky preju. Kdyby to bylo obracene, tak to nikdo neresi. A jeji mama vypada skvele.

Offline whiskas
20934 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:14

crazydaisy To mě přesně napadlo. Být to obráceně, tak cajk .

Offline Karja
44484 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:17

crazydaisy No presne. A obcas kdyz si s nima pustim nejakej rozhovor, tak jsou svym zpusobem i vtipny:-D. Navic jestli ji ten mladej kluk i zivi, tak jako tleskam Stiko, tleskam:-D:-D.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:25

Kokoska hele, já jsem schopná si i představit, že se v sedmačtyřiceti zamiluju do třiadvacetiletýho mladíka. Dovedu. Fantazii mám. Představuju si, jak jako zralá, krásná a úspěšná žena na vrcholu sil omámím svými zkušenostmi, rozhledem, zralou krásou a  penězi nějakého pohledného, inteligentního, jemného mladíka, nejlépe začínajícího umělce, kterého podpořím v kariéře, budu mu můzou a za to se mi dostane vášnivých nocí a nehynoucí lásky. Dokud tedy s mýma prachama neprorazí (neuteče )a nevymění mne za můzu o 30 let mladší

Blbý je, že jak s tou krásou, tak s těma prachama to není slavný, tak zůstane jen u snění

Ale teda vzít si ho a mít ho za partnera v dobrém i ve zlém  nevěřím, že ve třiadvaceti je člověk tak vyzrálá osobnost, abych se o něj mohla opřít a spolehnout se, že to nebude další dítě k vychování. Jako plnohodnotnýho partnera si to opravdu nedokážu představit.

Edit: ale jim to taky přeju, třeba je to fakt láska a to pak i přece jen trochu závidím, no

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:25

Jennyfor Ja jsem nekdy kolem dvaceti mela rada dilo jednoho malire. Pak jsem nastoupila do prace a tam byla zamestnana jeho zena. Byl to pro me sok. On byl mlady cca 35let, docela pohledny a ona byla o 20let starsi,vypadala stare a byla velmi nevzhledna. Ve svem mladi jsem to nemohla vubec pochopit. Teprve casem jsem dosla k tomu, ze manzelstvi (partnerstvi) muze mit mnohem vic podob. Jinak ta jeho zena, az jsem ji poznala, byla uzasny clovek a byl to on, kdo ji nekolik let uhanel, aby si ho vzala.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:28

crazydaisy já znám taky takovej pár, ona 50+, on max. 35, jsou spolu už několik let

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:30

Jennyfor Tak z toho, co jsem o Štice kde zahlédla (kousek té jejich reality show) mi přijde, že rovnocenného partnera asi nepotřebuje. Čímž nechci říct, že lecjaký dvacátník nemůže být zralejší a rozumnější než ona.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. července 2020 20:38

crazydaisy Právě, já se nedivím ničemu, taky jsem znala páry, co v okolí vzbuzovaly spoustu otázek, ale je to asi tak, že když prostě ta dvojice do sebe dokonale zapadne, že si navzájem naplní svoje potřeby, ať už matka-dítě, otec-dcera, dominance-submise, potřebu se starat proti potřebě být opečováván, nemluvě o sexu a touhách, které hrají roli, nebo intelektuální rozhled versus obdiv k vědění, dynamická osobnost, která oslní toho neprůbojného, těch možností, proč to lidi táhne k sobě je tolik, že ani ty tisíce knih a filmů o tom pojednávajících to nemůžou obsáhnout.

Já se tu vyjadřuju jen ke konkrétnímu případu, Štiková ani Štičátko mě neoslovují, ale může to být i jen tím, že je neznám a jsem ovlivněna bulvárem

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 18. července 2020 21:03

moora Oni spolu vydrzeli asi 30 let az do jeho predcasne smrti.

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 18. července 2020 22:10

Jennyfor treba se Stika taky vidi jako zrala, krasna a uspesna zena na vrcholu sil atd. atd. Hlavne aby ji tak videl manzel, ze.

Ty vekove nerovne pary a manzelstvi, kde starsi je ona, nemusi byt nutne odsouzene ke krachu, vzdyt treba Macronovi. Ja jsem psala jen svuj pocit, ze si neumim moc prestavit sebe ve stejne situaci. Pritom partner treba o 20 let starsi by mi byl asi nevadil, kdyz mi bylo 35 - 40. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. července 2020 22:48

Kokoska No ono se to právě dost v čase mění. Jak jsem nahoře psala, že nevěřím, že by třiadvacetiletý mladík byl oporou, tak samozřejmě kdyby mi bylo dvacet, tak ten třiadvacetiletý mi bude připadat jako pevná skála, ale když se na téhož podívám optikou padesátiletý, tak to budu vidět zase jinak.

Všechno je prostě relativní. V dospívání je věkový rozdíl 5 let propastný, po dvacítce se to začne stírat, ve středním věku to začíná být, kromě fakt extrémů, tak nějak jedno a po padesátce jde spíš místo věku o celkovou kondici a přístup k životu, než o nějaký čísla. Navíc i vzhledově se ty rozdíly stíraj, každej stárne jinak rychle, tam už je to fuk.

Naši byli od sebe 12 let, ale táta vypadal vždycky o hodně mladší, takže to vůbec nebylo k poznání.