Jennyfor jeden cas moje dcera chodila s chlapikem o 12 let starsim a mojj mamu z toho mohlo trefit. Pritom to byl docela sympaticky clovek a moc hezky se k ni choval. Nekdy je ten skutecny vek fakt jen cislo.
VIP zjevy
Nepatří to do zjevů, protože nevěstince to slušelo, ale čert to vem... V pátek se vdala další vnučka Alžběty II. - což by nebylo nic divnýho... leč pojali to vzhledem k situaci jako velmi skromný obřad (až na ty kytky - krásný) s pouhými dvaceti! hosty... a Beatrice měla šaty po babičce z roku 67!

barbucha no to je ale super
Nevěsta, šaty i kytky krásný, a mladá Běta taky, ten pas!
No, po čtyřech dětech
(byť s korzetem, dodávám závistivě
)
barbucha Krásná svatební fotka a ten upcycling Alzbetinych šatů je skvělý nápad.
Jo, chce to ovšem mít zámek (několik zámků
) - a ty šaty tam skladovat a nevyhazovat!
barbucha Mně se to taky moc líbilo, je to hrozně sympatické. Jak oželeli tu velkou svatbu....pokud teda není těhotná a není důvod spěchat, haha
Vypadá ale moc šťastná a myslím, že si všichni tu malou oslavu v rodinném kruhu vlastně i víc užili.
barbucha Krásný.
barbucha krasny, ty kytky jsou uzasny. Mne vzdycky Beatrice i ta jeji sestra prisly lehce oplacane a ne moc hezke, ale na vlastni svatbe jim to obema moc sluselo.
Myslím že původně se měli brát až v říjnu. Těhotenství mě taky napadlo, ale možná si řekli, že není jistý jestli to na podzim bude jinak... a taky aby se toho dožili prarodiče, zejména dědeček.
barbucha No uplne puvodne to melo byt myslim nekdy behem corony? V kvetnu tusim...pak to o toho pul roku posunuli, chytla jsem, ze nekdo z jeho blizke rodiny v Italii covid mel, mozna i zemrel? Asi k tomu pristoupili jak rikas, neni nac cekat a je to moc hezke vuci prarodicum!
barbucha krasny
Garfie Taky mi to přijde sympatické, jak udělali jen malou svatbu a princezna recyklovala šaty.
ale teda přijde mi, že královně slušely víc. Ty rukávky se mi nelíbí. ![]()
barbucha Ja kdyz jsem ty fotky videla, tak jsem uplne uciravala z ty kvetinovy vyzdoby![]()
Šaty jsou krásný, ale ty květiny, to je bomba. A celý to pojetí je skvělý.
Taky jsem je nikdy nepokládala za krasavice, ale máš pravdu, na svatbě jim to oběma slušelo moc. Bylo na nich vidět, jak doslova zářej štěstím... A tak je to v pořádku ![]()
Teď se ty výzdoby dělaj úžasný. Nakonec i Eugenie měla pěknou tu podzimní... trochu nezvyklou tím laděním, ale tím líp, aspoň byla originální.

barbucha to je krasny!!!
barbucha To je tedy opravdu krásné!
kandidát... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my