Tak BettyMožná cit pro módu má, ale v civilu se to teda moc neprojevuje.
VIP zjevy
Dadoo Jejda ![]()
Dadoo do toho nakonec zapletou i strejdu z pátého kolena. Moje babička by řekla, že je to "čistá rodinka".
Dadoo Mě na tom trochu zarazila ta Charllote...
Dadoo Mě na tom trochu zarazila ta Charllote...
přesně ![]()
když ani matka neví, jak se píše jméo její dcery. jako tuší, že tam je něco dvakrát, ale co, to už neví ![]()
Dadoo Aká matka, taká Katka tady bude asi platit všemi směry.
martek01 jestli ono to nebude umělecký jméno?
pův. Karlička třeba...? ![]()
RoSa Určitě ne. K nějakému obyč jménu by se Štika nesnížila. Dost na tom, že byla Štika (mladická nerozvážnost asi) Teď si konečně polepšila.
Sweet Potato tak to ale musí bejt uplně tupá, že si to za těch 20+let nezapamatovala! dyť to jméno musela psát nebo vidět napsaný tisíckrát!
RoSa Třeba je to nějaký inside joke? Domácí forma jména? Čím víc pruhů, totiž zdvojených, tím víc adidas? Všichni ostatní to píšou špatně? A nebo máš prostě pravdu![]()
Sweet Potato Takže charllotte!!!
Duláková konečně našla samu sebe.
Necítim sa krásna a dokonalá, ale cítim sa aspoň sexy, možno až too sexy a možno pre niekoho nebezpečne sexy a viete čo. Vôbec mi to nevadí.

No našla som sama seba a nie je nutné, aby mi niekto schválil kúpu neznačkových topánok a zhejtoval môj vzhľad. Mám vás v riti. Foťte si svoje zadky a výstrihy a kabelky a autá a predbiehajte sa v svojej povrchnosti a v tom, kto má viac nasraté v hlave. Ja vás opúšťam a je mi fajn.
![]()
barbucha nevím, kdo to je, ale kéž by jí to předsevzetí vydrželo.
barbucha a máš "po žížalkách"![]()
Ja taky myslím, že je too sexy a internet by to již více neunesl.
barbucha Kam se presidlila? Jeji blog nefunguje![]()
razorblade Z internetoveho sveta do sexy sveta!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my