Kokoska Právě, tyhle modýlky už nenosím ani na doma, hezky pěkně i doma v širokém kaftanu ![]()
VIP zjevy
Mně na té Štičí svatbě nejvíc drásá ten humbuk okolo. Prý svatba roku!
razorbladetak AS je tak celkově lesklá, takže se blyštivymi šaty to musel bejt odvaz
Jennyfor bože ta je vymaštená![]()
Kokoska Jestli něco shodila,tak má z toho asi takovou radost,že se navlíkla do těsnějších,aby to předvedla
.Ale šlápla vedle.
Myslím, že tohle už nikdo nepřekoná![]()

Sweet Potato ze by to byl tak ošklivej pán (dle ruky),ze by ho letušky zakryly,aby cestující v panice neopouštěli éro za letu???
Nebo princezna Zlatovláska?
Sweet Potato Co to je?
Potrefenáhusa Dnešní vítěz soutěže v nespaní.![]()
Sweet Potato To bude urcite Polednice!
Sweet Potato Hoďte na něj deku nebo ho zabiju! ![]()
Potrefenáhusa Babiš na cestě z Bruselu, myslím.
Ava Ja si myslim, ze tyhle nakladny roby, co byly na hodne specialni udalosti, schovavaj urcite. Casto je ruzne vystavujou, myslim...
Jo, skladujou a vystavujou... zvlášť svatební, to dělají výstavy vždycky i jiný evropský země (resp. monarchie).
A ze šatníků zejména matek a tchýní čerpají běžně, po drobnejch úpravách třeba. Ale přímo u svatebního oltáře jsem ještě žádný zděděný neviděla, tohle byla myslím novinka!
To je jasný důkaz, že duchové existují.
Tak paní Le Fay šla po minulém nerudném výlevu do sebe, a veřejně přiznává na FB, že přece jen potřebuje zhubnout a jde do toho. Inu přeju mnoho štěstí, upřímně... ale co bych doporučovala především, je změna stylu ![]()

Havlová se mi většinou líbí, ale tenhle model teda nechápu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my