Tak Betty podobný měli v Zaře, maličko delší, ale bylo to trochu průsvitný, tak tam zůstaly. Ale k moři by to byla paráda
VIP zjevy
Tak Betty to je možný, ale za mě len není omluva vypadat, jak kdybych strávila noc pod mostem. Kdyby to byly sklady vzniklé nošením, neřeknu ani popel, ale ten krkvanec na levé straně sukne je výsledkem toho,že to bylo blbě složené v kufru.
Tak Betty mně se to líbí sakum prásk, i s kloboukem a balerinama (který tu moc oblibeny nejsou)
continuity Lněný šaty si stačí blbě přisednout a je to hned. Mně to přijde ok, moje lněný oblečení vypadá po pár hodinách nošení podobně /a žehlím ho/.
Ava Taky se mi to líbí celé.
Tak Betty ja teda nepatrim ke zdejsim zehlicim ultras, ale i mne prijde, ze ty saty jsou jak kdyz je vytahne krave z huby. tohle zmackani neni materialem, ale tam na strane to vypada jako sklady na obleceni, ktery slozit do kufru a vytahnes.
Mně se nikdy nelíbily šaty, které jsou vepředu o hodně kratší než vzadu. Většinou je moc vidět rub a i jinak mi přijdou jakoby nedodělané.
Mě se ten střih docela líbí, ale na té fotce mi připadají jak střihlé z prostěradla
Ale to bude fotkou určitě...
Mne se ty saty libi moc. Ze stranek what meghan wore.

Ty saty megan jsou super, a byt normalne spis zehlim, tak tyto to nepotrebujou....
Já jsem tedy žehlící, ale u těchto šatů mě to neruší. Na léto v pohodě. Nosila bych je tak jak jsou.
Lamicka na téhle fotce jsou skvělé..
Jak symbolické

Sweet Potato to je strasna fotka ![]()
To Jim připadá vtipné, sexy nebo jaké?
Sweet Potato Ty šperky, nehty, zarezavajici se prsten, ”žlábek" :( to celé! ![]()
Tulipe ty nehty jsou nechutne
Sweet Potato Je to takove smutne, kdyz ovoce je vic sexy'...
Sweet Potato Symbolické... a co to jako symbolizuje? ![]()
(a kdo to vlastně je?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my