viktorka_od splavu jsem psala, že se mi to nelíbí, ale ty výrazy v příspěvcích mi fakt přišly trochu moc.
Ty odrostle špičaté gelove nehty jsou ale opravdu ekl, na komukoli.
viktorka_od splavu jsem psala, že se mi to nelíbí, ale ty výrazy v příspěvcích mi fakt přišly trochu moc.
Ty odrostle špičaté gelove nehty jsou ale opravdu ekl, na komukoli.
Mirka no bože, kazdej den neni posvícení. ![]()
moonlight Sweet Potato ja myslela, ze to je nejaka komunisticka agitka, s tema tresnema. Tu pani jsem nepoznala.
No tu tam právě vidím, byť asi neplánovanou. Podobenství - Naše vláda je živa díky třešním.
Mně se to taky nelíbí, ale ty reakce mi přijdou přehnané. Takových tetek potkám za odpoledne deset, nic, co by vybočovalo.
Jsme nějaký nedůtklivý, ne? ![]()
Nejde vo to, že takovejch tetek potkáš... ty si nedělaj tolik selfíček
Tady se na tebe šklebí otylá ženština s odrostlejma nehtama a oringlema jak z maringotky, vytahanej výstřih až na pupek a v sexy póze... a helemese, vona je to ministryně! ![]()
Kdyby se ty důry, když už bez toho existovat nemůžou (ano Schillerová, vidim tě!), fotily aspoň u psacího stolu, při práci s noťasem a v decentní poloze... ve slušným oblečení... tak nikdo neřekne ani popel.
Mirka Mě by zajímalo, jak se stane, že šaty, co míří do popelnice, máš najednou na sobě a jseš v nich ven :-).
Pustila jsem si Dostálovou na DVTV, když došla k čertíkům na Vysočině, tak jsem to vypnula... možná bychom jí ještě mohli poslat seznam těch čápů, slonů, andělů a trpaslíků, co se tu někde probírá.
barbucha Amen :-)
999 Ona dobře věděla, proč ji před těmi OVM s Kalouskem postihla hlasová indispozice. To by byl mazec.
Sweet Potato Ten by si ji namazal na chleba :-).
999 Semhle by se měla podívat. S celou vládou.

Sweet Potato Přesně :-). A toho dědka z Hradu by mohli vzít s sebou :-).
barbucha u Tebe slovník neřeším vůbec
.
Počkej počkej, žádnej amen anžto jsem si zrovna vzpomněla na političku, která je úplně stejnej typ jak Dostálová (a snad i ještě tlustší) - a dokáže se voblíct i nastajlovat příčetně, a žádný sexy fotky nemá... neni to žádná Bardotka, ale taky nevypadá, že se mezi ministry vloudila ukrajinská uklízečka. Erna Solberg.

Vono to jde, jen chtít! A ne jako ty naše křupanky, který si za první ministerskej plat mazaly koupit ty perly
páč ty dělaj dámu, že jo, a pak hned ke kadeřníkovi na voživení!
999 Snadno. Ale vim, že Tobě by se to stát nemohlo, takže svět je v rovnováze.
barbucha No jo no, vkus si ale za peníze nekoupíš :-).
barbucha No jo no, vkus si ale za peníze nekoupíš :-).
jojo...
o tom by mohla Babišová vyprávět :-) :-)
Bendovámi přijde dlouhodobě jako smyslů zbavená a seba sama nezměrně obdivující, neb není den, aby v bulváru nebyla její fotka z IG. Jasně, má pěknou postavu, ale proč má toto zapotřebí?
999 holky jsou prostě veselá kopa no. A 20 bych nehádala ani omylem
999 Semhle by se měla podívat. S celou vládou.
V rámci monitoringu konkurenčního prostředí?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.