VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 29. července 2020 11:43

barbucha

Solberg šikézní, ale referenčně: belgická ministryně Maggie de Block má ty perly taky...

Mirka jestli teda platí, že lid má takovou vládu, jakou si zaslouží, tak Dostálová má takové komenty, jaké si zaslouží. Pokud mám blbý den, tak se nezveřejňuju a z těch dvou miliard, co plánuju utratit za propagaci země, si uleju něco na svoji vizuální podporu

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 29. července 2020 12:16

artemisia 

To je teda kus ženský

Ale koukala jsem na ty perly - jsou to nějaký nepravidelný, možná spíš říční rozhodně nejde vo šňůrku pravidelnejch klasickejch v princess délce, kterou nosej naše slovutný ministryně anžto maj pocit, že tím dotvářej styl anglický aristokratky, pro kterej se prakticky narodily

Offline stes
9134 příspěvků moje polička 29. července 2020 12:25

Prostě, která politicka nema perle, jakoby politickou, natoz ministrini, ani nebyla. Howg

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 29. července 2020 12:38
Reakce na barbucha:

artemisia 

To je teda kus ženský

Ale koukala jsem na ty perly - jsou to nějaký nepravidelný, možná spíš říční rozhodně nejde vo šňůrku pravidelnejch klasickejch v princess délce, kterou nosej naše slovutný ministryně anžto maj pocit, že tím dotvářej styl anglický aristokratky, pro kterej se prakticky narodily

​..nevzpomenouce si přitom na tradiční domácí rčení o jejich házení. 

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 29. července 2020 14:03

barbucha počkaj a čo je zlé na pravých perlách (keď sa teda nosia k správnej príležitosti a oblečeniu)? U nás v rodine sa dedia...

Offline stes
9134 příspěvků moje polička 29. července 2020 14:21

slniecko nic, naopak ..ale vo tom to je - ta vhodná příležitost

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 29. července 2020 15:59

slniecko Na perlách není špatného nic. Problém je, když si nevkusná tetka myslí, že něco perleti kolem krku ji promění v dámu.

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 29. července 2020 16:30

slniecko no právě, že se to musí umět. Občas je nosí třeba i Christine Lagarde, a to je dost šmrncovní paní.

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 29. července 2020 16:33

Mimochodem, Ivanka Trumpová vedle ní vypadá jak nanynka :)

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 29. července 2020 17:11

Kokoska ok, už som sa zľakla.

A Christine Lagarde šmrncovná teda je, myslím, že pri nej by ako nanynka vyzeral kdekto

Offline SunEclipse
3471 příspěvků moje polička 29. července 2020 18:35

999 co jsou čertíci na Vysočině? A chci to vůbec vědět?

Offline 999
19724 příspěvků moje polička 29. července 2020 18:36

SunEclipse Nevím, jak řekla, tak jsem to vypnula :-).

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 29. července 2020 19:15

slniecko 

Souhlasím s OliveOyl , zhodnotila to přesně. Někdo na ně prostě neni ten správnej typ.

Kokoska 

Christine Lagarde jsem měla v záloze, než jsem našla tu Ernu! To je krásná bába a krásně se oblíká a perly jí slušej! Ježiš a ty její věčný birkinky Šmrncovní teda je - ale hele jak málo stačí: bílá košile a tmavý kalhoty... ty naše přezdobený domovnice by si z toho měly vzít příklad. 

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 29. července 2020 19:22

barbucha no ale přezdobený domovnice by musely shodit tak 30 kilo... 

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 29. července 2020 19:28

Catherinne 

Nemusely. Pokud nechtěj... ale i tak se lze příčetně oblíknout. Tlustejch přibejvá a hadry na ně jsou. Ale vsadim boty, že tyhle domovnice by vypadaly děsně i hubený Je to o vkusu, ne o postavě. Ale to je bída všech buranskejch zbohatlíků... 

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 29. července 2020 19:46

Catherinne samozrejme, ze na stihle postave vypada vsechno lip. Ale i takova Merkelova, ktera je co do sarmu pravy opak Lagardove, se oblika strizlive a nevypada jak od kolotoce. Sice je to porad stejny duo sako - kalhoty, ale proti obtazenym kytickovym satickam lepsi, rekla bych.

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 29. července 2020 19:57

Přitom Schillerova urcity potencial ma, ma ted hezke vlasy, kdyby mela jednobarevne saty dobreho strihu, v chladnejsim obdobi treba dvoudilne s nejakym delsim vrskem, dobre tvarujici pradlo, nemuselo by to vypadat spatne. Nebo min formalni kosilove saty, kalhoty, top, hezky hacafrak pres to... dalo by se leccos.

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 29. července 2020 20:11

Kokoska 

Hezký vlasy jak podle kastrólu? Jinak máš pravdu, dalo by se leccos, to by ale zrovna zmíněná madam nesměla trvat na tom, že šaty ji musej zásadně obtahovat jak rukavice. 

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 29. července 2020 20:42

barbucha no treba ten "samodomo" uces se ji docela povedl

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 29. července 2020 20:56

Kokoska 

Jo, samodomo

Ale stejně to nechápu. Zdroje má! A stejně vypadá že se oblíká ve vietnamský tržnici (ačkoliv nepochybuju, že ty její hadry stojej milión).