barbucha já vidím 2 ženy, ale ve jménech je jen jedna?
(nebo už potřebuju dovolenou..)
VIP zjevy
artemisia ale to mluvis o necem trochu jinem. Uniforma (plati i pro farare), ochranne nebo sportovni odevy, tam je to jasne. Jen si predstavuju Evu, jak prijde do kadernictvi s objednavkou: prosim, at vypadam co nejvic jako Marka, predstavuji si Jagra, nahore kvetak s vozivenickem, kolem usi vystrihat, no nebo jak myslite, vy jste odbornice a vite, jak budu vypadat co nejhur..
Anebo povida Vaskovi: poslouchej, potrebuju novy hadry, hele mohla bych do Prady, ale tam nebudou mit dost psychedelicky stan, pujdu radej k panu Wongovi, tuhle na navsi... ![]()
![]()
Pavlena a čo herec, ktorý zhodí/priberie/nechá si ofarbiť vlasy/oholiť hlavu, kvôli úlohe...? Robí to dobrovoľne, má za to prachy, tak asi to pre ňu význam má. ![]()
Floristu má Monča, to stačí ![]()
Ale hejbe mi žlučí celá ta parta, to musej bejt charaktery, jeden jak druhej. Jako chápu že to bude slušně placený, ale nevypadaj jako úplný joudové - pročež jim musí bejt jasný, koho že to pomáhaj držet u vesla. Prostituti... to už můžeš bejt nájemnej vrah, toho svědomí taky netíží...
Máš pravdu, chybí tam jedna položka
Už ani nevim kde jsem tu fotku sebrala.
Pavlena
úplně tu Evu slyším!
Ale musíš uznat, že taková míra sebeobětování je vlastně obdivuhodná.
Pavlena
boží, co? Jak se člověk vcítí do situace? Díky tobě teď úplně vidím u kadeřnice Evu s fotkou Jágra v ruce (určitě ji má podepsanou:-)) A pak v Lotosu: suší, paní, suší...
artemisia když pracovní hadry obvykle sundám a vypadám normálně, kromě toho faráře, ale tam je to celkově jiné. Když mám účes, ve kterém vypadám jak Mařka, tak ten jen tak nezměním. Plus já jsem marnivá, mě by se příčilo prezentovat se jako starší a nudnější než můžu být ve skutečnosti.
Pavlena Plus když ti hejna fanoušků/fanynek říká, jak ti to sluší, tak se třeba jako pako ani necítíš.
Sweet Potato Ou je, tak to ja ne. Ja se vzdycky oblikala pro sebe a ne pro chlapa nebo fanousky. Teda vlastne jo, na nektery akce trochu pritlacim, abych nasrala sokyne.. ![]()
Jako jasne, Eva v hadrech COS by byla divna, ale urcite existuje zpusob, jak publiku lahodit a nevypadat jak pako.
Ja docela casto potkavam Kubovicovou. Tuhle byla se synem na pisku a desne ji to seklo. Úplně se na tom hristi vyjimala, mela sice neprakticky, ale zato krasny bily saty. Takze ta fakt umi.
Magráta
Máš pravdu, chybí tam jedna položka
Už ani nevim kde jsem tu fotku sebrala.
Právěže tam žádná položka nechybí - šest lidí, šest jmen. V tom případě je ale ta ženská Vladimír Vořechovský, Marek Hanč, Petr Topinka nebo Alexander Braun
tahle holka mi vůbec není sympatická ;) a její stylizace na IG je téměř vždy pekelná ![]()

Tulipe tu bych teda nepoznala ![]()
Tulipe me bavi ty oranzove IG filtry. znama postovala jarni fotku a cele rostlinstvo vypadalo jak spaleny po ultra horkem lete..![]()
Carevna ![]()
barbucha Proc si ta pani zkousi korunky?
Karja princezna, neasi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my