barbucha Proc si ta pani zkousi korunky?
Protože jí slušej?
barbucha perly už jsou málo?
Stejně nemá šanci dohnat šéfa v trapnostech ( co je asi úkol, který dostala, aby se během jeho nepřítomnosti nenudila.)
V trapnosti jsou už tak nastejno. Tohle je další Martička Gottwaldová...
barbucha Babiš s křišťálovou kouli je neprekonatelnej. Já jsem dlouho myslela, že to je nějaká parodie.
To by musel zalezt do nějaké díry alespoň na měsíc, aby mel kdokoliv jinej šanci.
Já ho hodně všude přeskakuju páč nervy (a žaludek) mam jen jedny... takže křišťálový koule jsem byla ušetřená. Vono je ho i tak dost.
barbucha bingo![]()
Srandičky, srandičky. On vás smích přejde, až bude Andrej prezidentem a Ála premiérkou
.
crazydaisy o tom prezidentovani uz jsem neco slysela a porad doufam, ze si ze me dotycny utahoval, jinak![]()
Mno, voličskou základnu už má ...
, a pak že nemůže být hůř
.
crazydaisy ale jako prezident by nemel prakticky na nic vliv, ne?
baltik teoreticky nemá, ale když se člověk podívá, co tam předvádí s takrka nulovými pravomocemi Zeman.
Babiš mu teda nesahá ani po kotníky, co se vychytralosti týče, ale on je snaživy žák.
tak pokud by byla premierkou princezna Alena aspol, tak by tomu cirkusu proste sefoval dal, achjo crazydaisy desis me!
baltik Uz odpovedela viktorka_od splavu . Pokud bude Ala premierkou, tak ma pod palcem temer vse. Ja nedesim, jen se realisticky pripravuju na fakt, ktery s nejvetsi pravdepodobnosti nastane. Kdybych si byla tenkrat, kdyz kanditaturu oznamil Trump vsadila, byla bych v baliku
. Jinak u nas se uz skoro tradicne stavaji premiery ministri financi.
To je tak strasna představa, co tady nastiňujete, že mám uplne rozhozeny ráno.
To je jedno, jemu jde jen o holej život, to jest setrvání v politice na (jakýmkoliv) postu, kterej zaručuje beztrestnost.
Představa je to úděsná, ale já furt doufám, že by nadpoloviční většinu nedal. Pokud se ovšem sežene příčetnej protikandidát.
(Neměla bych běhat do kolečka, ale někam přímo daleko!)
stes Neumim zadnej cizi jazyk, nemuzu nikam emigrovat!!!
Edit: Na Slovensko! Uff
barbucha No vis co, pricetnej protikandidat, oni se nejaci najdou, ale podle me se rim vzdycky hodej vidle tak, ze socialni site reknou ,,kdo je ten vhodnej kandidat,, kdo se ,,ma,, volit, ze jedinej ten porazi nepritele. A tim je to podle myho v pytli, mozna kdyby se to nechalo bez toho, do druhyho kola by fakt postoupil nekdo pricetnej pro hodne lidi a nebylo by to tak, jak je. Tohle me v obou poslednich volbach stvalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.