rozarka a vo to de![]()
VIP zjevy
Prosim Vas co živí toho z gruntu sympatickeho Vlastika Hajku? Od pohledu ma takovej ten prazdnej tupej vyraz, coz v jeho případě samozrejme neni urcujici. Ale jsou přepekelni oba.
Kdo to je Vlastík Hájků?
barbucha Táta Salmy Hájek :-),
stes pronajimaji apartmany v Americe, vloni u nich byla Trestikova, mela toho par dni plny IG, asi barter :) jestli jsou jejich nebo je jen provozuji jsem nezkoumala :))
OMG... TikTok a chvíli mi trvalo, nez jsem pochopila, co chtěly tím titulkem sdělit ![]()
A prý už se vracejí zase do Čech! ![]()

Tulipe ty geny jsou previt
Lamicka a pocatecni investice byla z ceho? Bony,nechceš bony,tedy v soucasnym životě?
ty jo.. Salma Hájek, fakt! je vidět, jak se skvěle orientuju, vůbec jsem o její existenci dosud netušila. Jdu se stydět do kouta.
stes Nevim, jestli je vlastni.
stes pokud si pamatuju (a zbytečně kraviny si pamatuju nejlíp) to v Česku byly snad nějaké autobazary a kšeftování s auty. V Jůesej se vrhnul na reality.
Stěhují se do Evropy, ale do Španělska do Marbelly. Vlastík přiletí za Zuzou až za měsíc, až z penzionu, který pronajimali, udělá zase normální bydlení.
V Marbelle si pronajali byt. Zuza musí to zabydleni zvládnout sama s dětmi.
Přečetla jsem si dnes ráno.
A už to z hlavy nevymazu. ![]()
![]()
Dadoovycerpavaji,tolik jsem snad ani vedet nepotrebovala,ale nakonec proc ne. Budu Zuze drzet palce,bude toho na ni moc![]()
Nerada bych se pletla, třeba si to bude i někdo pamatovat. Já mám pocit, že ještě než byl se Zuzou, měl na Malé Straně ovoce - zeleninu a možná i kavárnu
To je ale spousta roků.
Fakt blbý, když manžela ulovíte na bystrý intelekt a nadprůměrnou vzdělanost, a von se vám pak tak překvapivě zvrhne.
barbucha bingo
Jo jo, cukrárna/kavárna na Malostranským náměstí před lety.
barbucha Tohle je celý tak trapný, mám pocit, že si to vymysleli, protože se o nich dlouho napsalo :-).
Ona vypadá jak klaun....![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my