Ava No tak ono to bylo dost narocny i bez tech presunu. Jsem vcera z prace prisla a byla jsem utahana jak kote, i kdyz jsem se pohybovala v ramci jednoho baraku. Delala to i tezka kabela, ze ktery me bolely zada
a jinak jo, senatni chlebicky za 7 korun jsou fajn![]()
VIP zjevy
Zato pani Pompeova chudak byla jak tetka, hlavne tema botama, brejlema a kabatkem
pritom potencial ma, neni tak rozkydla jako treba pani Ivana, se kterou se sesla odpoledne.
Z toho bych chtěla vidět fotky! ![]()
barbucha Kvuli tobe jsem musela vlezt na Ovcackuv twitter!![]()
Jsi světice! ![]()
Tak tentokrát ani Armáda spásy, ani pracovní oděvy... bylo to zas na Martičku anžto mašle u krku dělá dámu!
Ty má určitě pod tou mašlí ![]()
Ja tu Ivanu nechapu. V obliceji je docela hezka a s jejima moznostma by se snad mohla obliknout nejak šik. To je stejny jak s tema babama z ministerstev, to maj snad vsichni predepsany dress code "nevkusna tetka".
KokoskaKdyž nemají vkus, tak se nemůžou obléct vkusně. Předpokládám, že jim se to, co nosí, líbí. A když se najde k tomu pár pochlebovačů, co je v tom utvrdí. Z toho není úniku.
Kokoska Ja v tom uz paranoidne zacinam videt zamer, ze chtej byt blizko lidu...
Tohle už mě taky napadlo, že chtěj být lidový.
dynda Chtějí? No, moc práce jim to nedá.
Nebo je oblíká sabotér.
dynda
Někdo jako dvojtý agent!!!
Kokoska Ja v tom uz paranoidne zacinam videt zamer, ze chtej byt blizko lidu...
Akorát Monča jim do toho hází vidle, s věčnejma loboutinkama a fendi modelama. A eště schíllená Alena se snaží...
I když já bych řekla že je to tak půl napůl. Jednak chtěj bejt lidu blíž, a druhak taky dobře vědí, jak by vypadaly v chanelu - přece jen určitou soudnost mají ![]()
barbucha Maj to rozdělený. Pro každého něco![]()
barbucha Prave jsem si predstavila Benesovou v kostymku od chanelu...
(do jaky velikosti vlastne chanel sije?)
Jojo, od Kalouska samozřejmě ![]()
dynda
Jak jinak!!
Asi tak do 32?
Benešový i Zemanový by to započítali třikrát ![]()
Dneska jsem byla u mistniho Vietnamce koupit si saty na doma a uz asi vim, kde nektere damy z lidu nakupujou ![]()
(Mam modrobile prouzkovany model ze silnejsi trickoviny za 280, skoda, ze u dolniho lemu jdou pruhy sejderem, jinak s bilyma teniskama super super, znacka Susi pani, susi!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my