LadyMary kdo to je?
VIP zjevy
LadyMary nechapu, proc si dela tak silene cerne tluste oboci, kdyz ma skoro bile vlasy
LadyMaryjezis!!!
Pani Petrickove to dnes pri navsteve Mike Pompea v Plzni moc sluselo.

razorblade to Teda jo ![]()
Příšerná, jako již tradičně ![]()
razorblade To je super fotka, jako Plzenak jsem prapodivne hrda... hlavne na to pivo :D (pac lepsi neochutna!)
razorblade slusi ji to moc, dokonce i ty bile lodicky jsou k tomu super. Super, obzvlast, kdyz si vedle toho vybavim ty nevkusne krabice z vlady.
jinx No prave! Pri tom standardu, jakej nam nastavily, mi prisla jako zjeveni
LadyMary Já ji poznala, ale trvalo mi to!!! ![]()
OMG... TikTok a chvíli mi trvalo, nez jsem pochopila, co chtěly tím titulkem sdělit
a muzes napovedet?
jinx No prave! Pri tom standardu, jakej nam nastavily, mi prisla jako zjeveni
Představ si vedle ní Dostálovou v tom klobouku ![]()
razorblade Ona by v tomto outfitu obstala i pri jinak vysokem standardu, je to fakt pekne
Tiskovej mluvčí Jermanový, sofistikovaný to gentleman na první pohled. Odjakživa miluju brejle na kšiltovce
a samozřejmě, když už máte tu čepici značkovou a drahou, nesundáváte ji, ani kdybyste byli ve společnosti anglický královny.
Tvl kde tyhle křupany pěstujou?!

Mně se v tý souvislosti dost líbí termín, se kterým tuším pracuje slovenský bulvár. Sexica. Dovopravdická.
711990 Barbara Nesvadbová :-)
jsem si to video pustila
zajímalo by mě, jestli to "sexy" pomalé mrkání nějak trénovala, nebo jestli ty obří umělé řasy jsou tak těžké, že každý mrk dá tak těžkou a dlouhou práci
určitě musí zvedat vítr:P
Garfie Když vezmu čistě vzhled, tak IMHO mívala i období, kdy jí to slušelo, ale teda poslední dobou jí u toho makeupu dost ujíždí ruka.....

Poslední fotka je za všecky prachy. Taková přirozená momentka ![]()
Má něco s vočima nebo nemá doma zrcadlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my