VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Miru
16651 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 12:29

...podle mě je Bára fakt šťabajzna. Ale neumí to ze sebe dostat vhodným způsobem, a naopak

je karikatura sebe sama. Bohužel...

Offline viktorka_od splavu
49209 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 12:34
Reakce na barbucha:

Má něco s vočima nebo nemá doma zrcadlo? 

​stařecká vetchozrakost

Offline Sweet Potato
40160 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 12:41

LadyMary Krize středního věku?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 12:44

Miru 

Taky si myslím, že základ je dobrej, jen v nějakém okamžiku jí to ujelo. Ani nevím kdy.

Offline Garfie
28453 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 13:18

LadyMary Já se s ní kdysi pracovně potkala a právě vím, že byla dost šik, ale to už je snad i 20 let...

Miru Karikatura sama sebe, to jsi dost vystihla. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 13:25

Na tom videu mi hlavně přijde decentně nalitá. Nebo nevím, jestliu je tohle její normáln í projev, ehm ... 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 21:55

moora záměna slov where a wear

nasledovalo video, kde se Belohorcova navleká do "sexy" outfitu a "sexy" pózuje na pozadí různých měst 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 22:22

Tulipe dík

Offline andulka01
12791 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 10:13

Vyskočila na mě reklama na Ateliér Donát. Peklo grafické, peklo obecné, peklo trojité!!!
A neklikla jsem.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 10:24

andulka01 uff! Ale než jsem si to zvětšila, tak jsem tam viděla Schillerovou

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 10:58

andulka01 Já tam jednou v tý Spálený vlezla do krámu. Ze zvědavosti, za výlohou měli zajímavý šperk. No teda, tam to je nářez. Sice tam mají ty pytloidní hadry, co nosím, ale šitý ze strašných materiálů a barev, ale zároveň za cenu jako za "autorský dílo". To, co jako Italy mode koupím u vietnamky na rohu za 500,- tam prodávali za 4 a půl. A ta věc za výlohou, po bližším ohledání to byla bižuterie stejná, jako jsem si dovezla z Řecka za 10 e, tak to prý za dva tácy. Takže jsem vyjádřila pochyby a milá paní mi řekla, že když je to na mne drahý, ať tam nelezu. No dyk, už nikdy

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:28

andulka01 nojo Konvalinková s donátem dlouhodobě spolupracuje.Předtím i Fialová Květa. Ony nosí ty jejich hábitky.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 16:42

Kokoska Mne se Monika vetsinou libi, kdyz zamhourim oci nad loknama (drdoly ji slusi vic, bohuzel je nosi minimalne) a tim, ze se obcas stroji tak nejak na silu. Tyhle saty mi neprisly spatny, boty se mi libily a vlastne mi na ni vadi jen to spuleni na prvni fotce a vlasy, ktery vypadaj jak slama. Petrickova by ji ale strcila do kapsy, protoze byla fakt sik a nenucema. Zato pani Pompeova chudak byla jak tetka, hlavne tema botama, brejlema a kabatkem pritom potencial ma, neni tak rozkydla jako treba pani Ivana, se kterou se sesla odpoledne.

Offline Kokoska
34692 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 17:06

razorblade ty saty Monice od pasu nhoru vubec nesedi, pres prsa i v pase ji to pne, nad prsama se to hrne nahoru, ma to zarizly do krku. Uces zplihly asi horkem, lepsi by byl nejaky hladky vycesany drdol.

Pani Pompeova totalne mimo na letni den (ani v jiny den zadna slava), americkyho ministra bych cekala, ze obliknou tak, aby mu saty sedely, Babisovo pnouci sako taky des.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:20

razorblade nevím, no, tys ji viděla jediná živě, třeba to ve skutečnosti bylo lepší, ale takhle z fotky jí vršek těch šatů fakt moc nesedí, k tomu uzavřenýmu krku a i vzhledem k počasí by byl mnohem lepší drdol a ty boty... to je asi věc vkusu, mně se nelíbí a myslím, že se nehodí na danou příležitost. Že zajímavé lodičky můžou vypadat i vkusněji. Ale obdivuju ty podpatky teda. Inspiraci Melanii tam taky dost vidím teda.

Kokoska Andrejovi to sako nesedí snad nikdy. Navíc on má fakt nepěknou "nemužnou" postavu. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:37

Ava Nevidela! Ja nevidela ani Pompea zive ono hrozilo, ze kdyz nestihnu prebehnout ze strakovky do senatu, tak me tam uz nepustej, tak jsem tu cast s babisem uplne vzdala a v senatu jsem byla zalezla v novinarskym salonku, protoze do salu pustili jen asi ct a americka media

ja proste Moncu beru jen z fotek a tam se mi to libi, protoze je videt, ze satama potlacila ty svy nekdy trochu kolotocarsky tendence

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:40

Kokoska 

Monča je v těch šatech dost napraná i když ze zásady nejsou nijak odpudivý, tak ten střih až ke krku jí nedělá dobrou službu. Nevidim v tom navíc logiku - vysloveně letní šaty by měly mít trochu výstřih...

Na druhou stranu paní Pompeo taky neuchvátila... ten kabátek se mi ale moc líbí, bude to nějakej dobrej materiál na první pohled! Jenže by k němu měla mít jiný kalhoty. Šly by třeba bílý (s šedivou to vždycky vypadá dobře), ale i černý nevaděj, ovšem musely by mít zásadně jinej střih, klidně něco jako capri... prostě úzký cigaretový a nad kotníky. A pořádně vykrojený lodičky k tomu.

Ava 

Babiš má postavu jak závodní uzenáč, u něj je jedno jakej oblek má. Žádný ramena a typ hruška, naprosto nemužná figura. Možná by měl nosit cosácký stany

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:41
Reakce na razorblade:

ja proste Moncu beru jen z fotek a tam se mi to libi, protoze je videt, ze satama potlacila ty svy nekdy trochu kolotocarsky tendence

​To asi jo, snaha byla. Ale aspoň na botách ty kolotoče zas vykoukly 

Takže sis dala parlamentní chlebíčky a splněno, ne?

Offline viktorka_od splavu
49209 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 23:41
Reakce na barbucha:

závodní uzenáč