barbucha na druhou stranu "opravdu chytrá" osoba by si snad byla schopná sehnat i práci, kterou si nezhuntuje tělesnou schránku, mi to připadá obdobný těžké práci s lopatou:-P
VIP zjevy
Samozřejmě, ale jako sociální pracovnice si hned tak na Cartiera nebo vilu nevyděláš... a nakonec ani ve zdravotnictví ne ![]()
Se podívej třeba na horníky, dříve dělnickou elitu s nadstandardním příjmem. Proto to taky šli dělat, i když je to stálo zdraví. A dneska? Ječej jak podebraný že jim ty zlatý časy skončily - místo co by byli rádi že se zbavěj toho rizika. No, nejsou. Proč?
Někdo holt chce víc prachy než zdraví, tak je to.
EDITH4B No jenže založit firmu na přezdívce většinou nedělá dobrotu. Může bejt skvělej, ale na blbě zvolenej název hrozně narazí. Viz výše. A co bys doporučila? Za víno, samozřejmě
Neříkám, že je to výhra. Ale myslím, že on to bere jako kdybys chodila do hospody U Pepy. Prostě se jmenuje Jeňour...
Tak U Jeňoura. Že to zní blbě je věc druhá. Jinak fungujou dlouho a myslím dost úspěšně. Covid jim do toho hodil vidle, ale komu ne? Byli jsme tam párkrát na nějakých akcích a vždycky tam bylo příjemně. Mimochodem mají šikovný kuchaře. No a víno-já mám ráda vlašský ryzlink, hibernal a rýnský rizlink.
EDITH4B andulka01 Myslím, že primární byznys je tam ta hospoda a penzion, nikoliv vinařství. Pak je ten název pochopitelný. On i ten e-shop vypadá jako spíchnutý na koleni kvůli covidu, protože se zavřením ubytování a zrušením akcí a oslav přišli o obvyklý odbyt. Vinařství i na tom webu působí jako na druhé koleji, o vinohradech se tam nemluví vůbec, takže předpokládám nákup hroznů. Vůbec nerozporuju, že víno může být dobré, jen tak uvažuju nad tím názvem - chápu ho, ale ve vinotéce bych po něm nesáhla, evokuje právě takové ty školní srazy a autobusové zájezdy do sklípků.
Pinot Noir tak to bych si netroufla tvrdit.Primarne to bylo rozhodně vinařství -vinný sklep, mají svůj vinohrad a teprve postupně se přidala restaurace,následně několik let zpátky postavili hotel. Jsou to srdcaři. Fungují tuším minimálně dvacet let...
Pinot Noir podívala jsem se na ten jejich web. Ten je prostě z mýho pohledu blbej. Kdo jim to dělal netuším. Ale dojem z toho webu skutečně takovej, jak popisuješ, je.
EDITH4B tak to bohužel z toho webu nelze poznat. Což je teda škoda, no.
Pinot Noir kamarádce řeknu, že by měli změnit způsob prezentace ![]()
Teda nevim... samozřejmě mamina těsně po porodu má nárok vypadat trochu znaveně, vo to nic... ale co to má prokristapána na sobě?! Čelenka jak z Mrazíka prapodivně naražená... a ta bundička! ![]()
https://www.extra.cz/princezna-eugenie-ukazala-synka-chlapec-dostal-jmeno-po-svem-pradedeckovi
barbucha ako mne sa jej štýl obliekania sice nikdy nepáčil ale čo je na tej bunde zle? Vyzerá to ako nejaká ľahká parka, nie je z nej ani veľa vidieť, nič závadneho. A ta čelenka udrela do očí aj mňa ale ona ich nosila aj predtým, nie? Podľa mňa tam vyzerá v pohode, nič do zjavov.
Nevím, kdo je ta holka, ale nemělo by být trestné někomu tohle udělat? To jako přijde někdo k doktorovi a on udělá každou kravinu, kterou si dotyčná vymyslí?
Kokoska to už není ani strašný, to už je prostě jenom hnusný
Ta musí být hodně porouchaná v hlavě, dyť to na začátku byla krásná holka.
Kokoska Tak krásná holka to byla... Plastici neskládají Hippokrata?
Někde jsem četla, že takové robustní čelenky jsou teď prudce in.
Catherinne nejen hnusny, ale i nechutny :( vzdyt ta pusa nemuze jit zavrit.
barbucha čelenka maskuje odrosty. Princezna už je šedivá.
barbucha mne se Evža po porodu libila, vypadala proste tak prirozene a sympaticky. Mam z toho pocit, ze se nenutila do toho, aby vypadala nejak extra krasne, ale proste takova obyc holka po porodu. :) A tyhle celenky ona uz nejakej rok nosi. Nedavno jsem v podobny videla holcinu v metru, takze uz to dorazilo i sem![]()
Ta celenka je takova marfusovska :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my