barbucha čelenka mi přijde poměrně geniální řešení účesu, ono na té druhé fotce je vidět, že ten lockdown dohromady s těhotenstvím prostě znamená, že kadeřníka nějakou dobu neviděla. Fotka taky vznikla asi neformálně, takže nehledala, který lepší kabát kde má a jestli se do něj vejde, prostě vzala, co bylo na věšáku.
VIP zjevy
Lamicka tak si radši nebudeme představovat jak ji tečou sliny ![]()
barbucha Eugenie mi přijde v pohodě.
Představovala bych si líp zásobenej věšák
Ano, vím že je fotka neformální... vím že s miminem to neni jednoduchý... vím že čerstvá mamina spíš kouká aby nepadla...
Ale to nic nemění na tom, že ta bundička je jak od Armády spásy a Marfušina čelenka se k tomu nehodí ani barevně... to je vše.
když tu řešíte, že blbě zvolený název podniku netáhne...
aktuálně pořád dávají v rádiu reklamu na firmu alfred popek, myslím, že to jsou omítky nebo něco, a přiznávám, že mě to jméno té firmy přijde tak...divné a něčím nepříjemné, že naprosto iracionálně nemám zájem ani zjistit, co vlastně dělají.
Já furt o jaký čelence to melete, vždyť na tý fotce, kterou jsem už několikrát viděla, má Eugenie baret. Tak jsem konečně pořádně zaostřila a jo, má čelenku... ![]()
![]()
Jiná Realita jezdím kolem velkoplošné reklamy na stěhovací firmu ADIS. Pokaždé, ale fakt vždycky, tam nejdřív vidím AIDS...
EDITH4B andulka01 Myslím, že primární byznys je tam ta hospoda a penzion, nikoliv vinařství. Pak je ten název pochopitelný. On i ten e-shop vypadá jako spíchnutý na koleni kvůli covidu, protože se zavřením ubytování a zrušením akcí a oslav přišli o obvyklý odbyt. Vinařství i na tom webu působí jako na druhé koleji, o vinohradech se tam nemluví vůbec, takže předpokládám nákup hroznů. Vůbec nerozporuju, že víno může být dobré, jen tak uvažuju nad tím názvem - chápu ho, ale ve vinotéce bych po něm nesáhla, evokuje právě takové ty školní srazy a autobusové zájezdy do sklípků.
dočítám zpětně a jsi naprosto mimo, ale chápu že web je jaký je. Jak píše EDITH4B , mají výborná vína i gastronomii. Byla jsem tam na spousta akcích a byly skvělé. Ač to není úplně moje sklenička, tak i mistrovství v sabráži. Docela si troufnu říct, že předtím ani žádnou extra prezentaci na netu nepotřebovali. Srdcaři. Je pravda, že covid jim do toho hodil vidle ale komu ne??
Kammila naprostý souhlas ![]()
Kammila podle toho, co píšeš, mi to, co jsem napsala já, zas tak mimo nepřipadá ![]()
Pinot Noir oni jezdí i na vinařské akce a srazy, není to nějaké lokální malé vinařství. Takže mě spíše docela překvapilo, že jsi na ně nenarazila dřív. Mmch občas kouknu na tvůj blog o víně
ale já mám co říkat..mi až po příspěvku barbucha došlo, že to je ten Víťa
Já ho viděla vždy jen v pracovním nebo v obleku a to vypadal normálně
Kammila koukala jsem na jejich FB a na fotkách z vinařství by mě asi taky nenapadlo, že je to on. Vlastně mu to v pracovním slušelo.
Kammila koukala jsem na jejich FB a na fotkách z vinařství by mě asi taky nenapadlo, že je to on. Vlastně mu to v pracovním slušelo.
no právě, jsem si taky vždy říkala, že se jim povedl
a včera se tady dočtu že to je Víťa
Kammila A tak tady nikdo nerozporuje že by Vita nemohl být pěknej chlap :) Kdyby trochu cvičil, kdyby se oblikal s ohledem na své míry a somatotyp. Mě vůbec nevadí stylizace do lorda na venkovském sídle, ale chce to jiné kousky.
Taky bychom tam mohly udělat parfusklipek a okukovat Víťu v pracovním
chudak, jak se čuřil na MP a teď by ten cirkus dojel za ním...
tak se nám z s/koukalové stal nový vip zjev.
každý týden aspoň jeden rozhovor do bulváru. nově už nejsou o tom, jak jí ublížil celý svět, a manžel jí konečně otevřel oči, ale o tom, jak jí ublížil manžel, a svět jí konečně otevřel oči. to bude telenovela.
Jiná Realita zrovna s tím sem jdu
. Nemůžu si pomoct, ale ta paní je mi strašně, ale strašně nesympatická.
SunEclipse mně taky. obecně nepovažuju hloupost za roztomilou, takže mi nebyla sympatická nikdy, na rozdíl od většiny národa, ale od té doby, co začala s plačtivým vydáváním knih a objížděním besed, kam se mohl člověk za 500 přihlásit, aby se podíval na ty dvě hrdličky a poslechnout si, jak jim všichni ublížili, už je mi vyloženš nesympatická. a aktuálně klesá k příčce "absolutně trapná".
andulka01
parfusklípek je výborný nápad! Jinak jo, no..já jen že jsem měla zafixováno Víťa = to musí být nějaký pošuk a při osobním kontaktu teda dojem úplně jiný.
pecka ona je děsná módní oběť... :D no a tu "náhodu" ani nema smysl komentovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my