fakt modni obet, bez vkusu a stylu, vypada skoro vzdycky dost priserne
VIP zjevy
Garfie Ten ale není až tak originální, vždyť už je přeci v plánu degustace pod vedením Pinot Noir s kurzem vaření v geniálním hrnci s Lama_z_Lana a ještě něco tam bylo (nějaká svatba?) nebo kurz dějin umění od 999 . Už koukám po vile se zahradou (kurz zahrabávání mrtvol od tuším Karja , tam si slibuju vysokou účast?) k víkendovému pronájmu ![]()
andulka01
No to je vlastně pravda, my v podstatě nevíme, co dřív!!
andulka01 Já kromě kurzu dějin umění ještě nabízela seminář etikety :-).
999 A jo, tak teda týdenní pronájem, aby se to všechno stihlo
to už by se vyplatilo nějaký Řecko nebo tak, ne? Místo kurzu zahrabávání mrtvol by byl "betonový botičky a šup do moře" a cajk.
andulka01 Myslíš Japonsko a napíšeš Řecko!! ![]()
Garfie OOOps
Vzali by geniální hrnec na palubu letadla? Co bychom v něm v Japonsku mohly vařit? Bude se muset náklad vína proclít? Daj se v Jap koupit vinné sklenky na degustaci, nebo si každá máme přivézt vlastní sadu? A co s tím Karjiným kurzem
?
bram No ježkovy zraky, jak jsem mohla zapomenout? No tyjo, jak do Jap propašujem co mouku, ale živej kvásek ![]()
andulka01 Hlavně aby vzali na palubu letadla nás, jinak je mi to putna
Náklad vína pro naši partu už bude určitě k proclení
ale dá se tam už i v pohodě koupit, v nejhorším budeme ochutnávat saké! Degustační sklenky koupíme a Karjin kurz si myslím, že půjde na dračku! Ten když nabídneme veřejnosti (=japonským ženám), vyděláme si i na cestu ![]()
Ta mouka nakonec bude největší problém!!!
moora Aha? :-)
moora Já si na něj vzpomněla, ale fakt nevím jak ho zakomponovat, leda by vyjel na transsibiřskou magistrálu
moora já mám vlakfest pořád v záložkách.
Opravdu chcete jet někam, kde se nedají upéct makový buchty? ![]()
moora Aha!
Degustační vagón by nám třeba připojili, ale zvládneme i bez toho ![]()
Geniální hrnec v poho, surovin dost a dost.
Etiketa - no snad ji 999 uzpůsobí pro poněkud neestetický pobyt ve vlaku.
Dějiny umění - tam vidím spoustu studijního materiálu přímo na místě!
Chleba - Ounz zvládne kvásek cestu po kolejích? Troubu sebereme jídelnímu vozu, ne, celou kuchyni sebereme jídelnímu vozu. Ne, celý jídelní vůz... Hele nebylo by nejlepší si to pořídit jako komplet Parfuvlak? ![]()
Karja kurz - ideální lokalita, na balkáně maj velmi, velmi vytříbenou paletu řešení náhlých a nevyhnutelných příhod ![]()
Hele já to úplně vidím, jako velkej, barevnej a dost šílenej výlet jako z pera Kusturici, Andersona... ![]()
![]()
![]()
Garfie budeš prostě muset na chvilku do Evropy!
Ounz No počkej, víš kolik různých způsobů pašování máku bychom mohly vyzkoušet? Na všechny nám nepřijdou určitě v tomhle množství ![]()
pecka ja nechápem, že nemá trochu chochmesu. Taký výsmech všetkým ľuďom čo doma čakajú na očkovanie ![]()
A k obliekaniu sa priznám, ze my ju máme so sestrou ako guilty pleasure keď potrebujete tá druhá rozveseliť ![]()
andulka01 Já to vidím v duchu toho vlaku do Banátu :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my