VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:52

Ounz Hele a byli domluvení, nebo to byl drsný fór jen od jednoho z nich? 

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:53

Garfie no ale kam se hrabu já, ty máš ty zážitky docela bohatý! 

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:54

Garfie byli domluvení, drsný fór to byl hlavně vůči rodinám, myslím teda..

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:57

Ounz Tak to jo...to je lepší verze. :-)

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 17:59

Garfie jojo :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:04

Ounz ale to se fakt zrusil obrad ne? Ono nejde rict ze srandy jen tak, nebo se mejlim?

Offline dorota
1226 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:06

Evaeva Hm, ja viem o takom prípade, keď sa v sobotu vzali, svadba bola v kostole, dlho pred svadbou spolu chodili, a v pondelok po tej sobote, čo mali svadbu, si to nevesta zrazu rozmyslela, že ona s ním žiť nebude. Neviem, či to nakoniec riešili cez rozvod alebo ako anulovanie manželstva. Neskôr sa ten muž oženil s inou.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2021 18:08

dorota no právě, většina lidí prý nemá "koule" na to říct při obřadu ne, i když vědí, že to nedopadne.

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:10

Lama_z_Lana no, měli to vymyšlený, fakt to byla bouda jen pro rodinu

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:16

dorota Evaeva To je pravda, moje kamarádka se rozváděla do půl roku, už před svatbou tam bylo trochu dusno, svatba měla dost zvláštní atmosféru (kupříkladu ženich odmítl jít hledat nevěstu, kterou unesli...) a po svatbě to totálně bouchlo, strašně se pohádali a on jí řekl, že si ji nikdy neměl brát. A na otázku, proč to neřekl už před tím "nechtěl jsem ti kazit radost."  (trochu ho ovšem chápu, ona to hrozně prožívala, typická šílená nevěsta a on je to takovej hodnej kluk...).

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:18

Garfie koukam, že rozvod časně po svatbě není zas tak raritní, to má ve svým okruhu už docela dost lidí..

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:21

Garfie jj znám hodně podobný případ, rozešli se rok po svatbě přesně ve chvíli kdy ona otěhotněla - myslím že si uvědomil, že je to poslední okamžik kdy z toho ještě může jakž takž vyváznout.-) dítě je dnes dospělý a v pohodě s oběma rodiči a různými nevlastními sourozenci z obou stran

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:24

Ounz Asi jo, ono je taky to období před svatbou asi docela náročný, spřátelené páry měly často nervy na pochodu...my to naštěstí zorganizovali do týdne  tohle se nám vyhlo. 

Jinak třeba ten kluk, co zrušil svatbu tři dny předem dokonce tehdy zašel za jejím tátou (maminku už neměla), omluvil se mu a vysvětlil své důvody, nakonec se rozešli docela v dobrým (se slečnou teda moc ne), to jsem docela hleděla. 

Offline dorota
1226 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:28

GarfiePoznám prípad, keď svadbu zrušil farár asi týždeň pred svadbou. Ženích akosi zabudol povedať, že už sa raz ženil v kostole, čiže po druhýkrát to podľa cirkevného práva nie je možné, kým žije jeho bývalá žena. Svadba v kostole sa teda nekonala, nie som si istá, či sa neskôr zobrali na úrade alebo nie ostali spolu žiť bez papiera. Ale sú spolu doteraz, je to už okolo 20 rokov.

Offline Ounz
20507 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:29

Garfie tyjo to musí bejt situace! 'Dobrý den, pane Novák, víte..já už Marušku nechci..'

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:30

Znam 2 pary, co mely spolecnou svatbu, pak novomanzele odjeli na spolecnou svatebni cestu a z ni se vratili preparovany. Resp. jeden novy par a 2 singl

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:31

viktorka_od splavu To otěhotnění je taky ale  Taky takový znám, snažili se o dítě a po dovolené se  jednou sešli doma a oba prý "musím ti něco říct!"-bez přehánění. On měl přítelkyni, ona byla těhotná. Vtipné bylo, že u rozvodu pak uvedl jako důvod "nudu a stereotyp" a soudkyně mu na to řekla, že "je to manželství, ne zábavní podnik."  

Ounz No přesně!!!

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:32

moora Last christmas od Wham!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:34

moora to je fakt hodně divný, celý!

já jsem znala pár, katolíky, taková ten naprosto vzorový katolický pár, který vedl různé katolické aktivity, stále se vodil za ruku, svatba jak řemen...a po roce od svatby jsem zjistila, že už jsou rozvedení. museli se rozvést krátce po svatbě. nikdo nevěděl ani nechápal proč. 

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 24. února 2021 18:55

Garfie hrozný no:-/ ona se strašně chtěla vdávat a on ne, ale nechal se nějak dopostrkovat.. a pak mu to asi došlo. samozřejmě vina byla jako vždy na obou stranách, jak manželky tak tchyně