andulka01hhahaa, coz o to - ja vecirky delam rada, kvuli vam bych i tu svatbu snad nafejkovala ![]()
VIP zjevy
999 A že já mám fakt dobrou představivost, to by bylo
A na takovej úlet bych měla i hadry! jen bych dokoupila i něco barevnýho.
andulka01 take to vypada spis na min tyden symposium s referaty na tema: degustace vina, umeni a etiketa, vareni v zazracnem hrnci, zakladani kvasku a peceni chleba, likvidace biologickeho materialu...a dalsi...
Pekne se to rysuje ![]()
clothilde To všechno se moderní ženě bude hodit ![]()
andulka01 to si pis!!
Já bych se prosím hlásila s tím, že to pak eventuelně sepíšu a ta knížka samosebou půjde na dračku.
andulka01 Já mám taky velkou představivost :-).
Take pekne plany. Sice nenam cim prispiet ake aspon by som nejaky ten material priniesla. Ci uz lopaty, beton, alebo nieco na zobnutie ![]()
a budem vas vsetky obdivovat a vo vsetkom podporovat ![]()
andulka01 No já bych ráda, vždyť jsem sem ten vlak přinesla já
I když teď budu spíš ráda, pokud se mi podaří zmizet, Japonsko už oznámilo, že 7.3. opět otevře hranice....
Ounz Já pašuju, neboj!! andulka01 Ty rumba koule by nám prošly ne? Budeme vypadat jako nějaký národopisný soubor!!
Lama_z_Lana Na jedné fejkové svatbě už jsem byla, to dáme!!!
Janulik03 Ty jsi vítaná i bez příspěvku
navíc máš jistě co zakopávat....![]()
Garfie Hele ani nevíš jak moc ti držím palce! No a k rumba koulím... národopisnej soubor ok, to by šlo, ale nesměli by nás nechat zahrát ![]()
andulka01
ježiš, to jsem si živě přestavila, i se zpěvem!!! Hele, ale zase ty japonský šamiseny je taky dost úpění, možná by to prošlo i tak!
Garfie
úplně to vidím! Stuha s ornamentem jak Tublatanka a jedem... Já bych do toho snad i šla.
andulka01
Není nad to, ztrapnit se hned na letišti!!
Garfie Já jsem chtěla udělat fejkovou svatbu s kamarádem, páč nás strasně zajímaly ty ksichty, až si tam řekneme NE! A paky byla prostě jen party
Lama_z_Lana ty si děláš legraci, ale já už na jedný svatbě s `ne` byla a je to teda fakt šok...
Ounz
omg, a co se po NE stalo? šli všichni domů?
Ounz to by mě taky zajímalo, jak se to vyvíjelo dál po NE
no spousta rozpaků, panč to byla bouda...vzali se samo, ale ta čelist v kabelce už zůstala
Ounz ty jo! Já měla za to, že to se děje jen ve filmu, že v reálu si to ty lidi rozmyslí dřív a nebo až potom. Co bylo dál? A jak se to stalo?
Ounz wau, tak to je drsný! Já znám teda jednoho kluka, co zrušil svatbu cca tři dny před (ale oslava proběhla, ovšem jen s jeho půlkou rodiny) a pak nevěstu, která v den svatby ráno požádala rodiče, aby se za ni omluvili druhé straně a zmizela. Ale o "ne" před oltářem jsem teda ještě neslyšela.
Lama_z_Lana Tak to je náhodou cool plán, jen ty nebohé babičky....
Já teda byla na svatbě, kdy skutečný sňatek už byl uzavřený, ve dvou, ale pak byla "svatba" v kostele pro hosty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my