Môj kolega zrušil svadbu týždeň pred termínom, nevesta tehotná. Búrlivé to bolo.
VIP zjevy
Takoveho znam taky, co mu nevesta zahla na svatebni ceste s pikolikem z hotelu. Tak uz je taky rozvedeny. A pak muj stryc se rozvedl ani ne rok po svatbe a to spolu chodili 6 let...
Garfie jo,takto kamarád otěhotněl holku, se kterou byli asi 10 let. Už byli rozejití před svatbou, pak se nějak vzali půl roku po porodu se definitivne odstehoval. A na dotaz, proč si s ní pořizoval dítě, řekl: když ona ho tolik chtěla. ![]()
![]()
moora Tak tys to asi vyhrála!
Před dávnými lety taky jeden pár z naší party, co spolu byli už šest let, zrušili svatbu těsně den předem. Tak místo svatby byla jen svatební hostina.
continuity letfenixa taky hustý
rasaNori Moje bývalá kolegyně se během jediného roku stihla vdát, rozvést, znovu vdát a porodit dítě jinému.
Manžela č.1 podvedla ještě na svatební cestě, prý měla to štěstí, že se svatební nocí změnil o 180 stupňů (její citát teda, já ho neznám).
Tak já byla na svatbě, kde se ženich vsadil se svědkem, že řekne ano až po minutě, jinak mu to svědek nepodepíše. Ta minuta je hrozně dlouhá, ptali se ho třikrát opakovaně, oddávajíci naštvanej, hroznej cirkus... pak zaznělo ano, všichni si oddechli, ale svědek se otočil a šel pryč, protože to nebyla minuta, ale 58 vteřin a jelo to nanovo :-). Naštěstí o té sázce věděla nevěsta, jinak by je asi zabila :-).
999 to je trochu trapny.
Zarinya je.
Pinot Noir je to trapný dost a vzpomněla jsem si na Příchozí.
Dcera mojí kamarádky se vdávala ve chvíli, kdy už věděla, že se vlastně vdávat nechce - a řekla bych, že už kdesi jinde začínal její nový vztah. Nicméně to neřekla, vdala se a pak během půl roku zažádala o rozvod. Má kamarádka z toho byla na mrtvici, a když se dcery ptala, proč proboha to nezrušila včas, ta svatba nestála pár korun, pak ty tahanice po úřadech, ono to prý není jednoduché se takhle rychle zas rozvést (to netuším, to mám jen od nich z doslechu), tak jí dcera řekla, že jí to bylo blbý, že už to bylo rozjetý (ta svatba) tak moc, že si to prostě netroufla.
Teda představa, že tam stojím, říkám ano a vím, že to není ten chlap, se kterým chci být... To je snad fakt lepší to předtím zrušit.
Zarinya kdyby trochu
jinx no,ja to nechtela uplne tak natvrdo.![]()
Je to kategorie cikanka a trapny hry pro svatebcany.
Zarinya je to ještě horsi, protože cikánka je v podstatě rituál, kteří všichni znají. Takže nikoho samozřejmě z míry nevyvede.
Torrah Mne se to stalo v den svatby.(prvni)to fakt nechces.Zkratka to uz je to manzelstvi urceno k zaniku.
Uplne si vybavuju jak mi i cele jeho pribuzenstvo slo na nervy.
Akorat jsem to nikomu nerekla a jiny vztah nemela.
continuity asi jo,ale ja trapnosti nerozlisuju.
Zarinya já myslím, že je to úplně jiná liga, cikánku a další lidi znají, tohle je prostě šílený, ono se to nezdá, ale minuta v týhle chvíli je strašně dlouhá doba. Trochu tu sázku nechápu, co tím chtěli docílit? Aby se o té svatbě mluvilo, nejspíš, nebo nevím teda. Je to podle mne i takový jakoby zdevalvování celého toho obřadu.
Zarinya no to je peklo, to fakt nechceš, věřím. Vůbec si to nedovedu představit.
Co je cikánka? Já tyhle svatební zvyky vůbec nemám ráda a na vlastní jsem nechtěla žádné chomouty, vězeňské koule, únosy atd.
a nebyly! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my