mnum The Knick je skvely! A doporucuju knihu Umeni rezniciny. I pro nezdravotniky bude myslim poutava
VIP zjevy
Karja ja bych asi skončila na očním, protože se štítím lidí a nerada se jich dotýkám (jako kadeřnice bych umřela!), takže bych zvládla možná jen to jim koukat do očí přes ten přístroj. :D
Jos já teda tu medicínu vzdala, ale jak jsem už psala, chodila jsem už od prváku na gymplu v rámci "kroužku" vedeného trochu sadistou díky jeho známostem na pitvy do Hlavova ústavu na Albertově, byl to zároveň Ústav soudního lékařství.
Ty seš morbidní! Mě jednou zavřeli na pitevně s otevřeným nebožtíkem, a ani za čtyřicet let jsem na to nezapomněla!
razorblade predstav si ze na ocnim bys musela ty oci operovat, resit jejich urazy a taky ne vsechny pristroje jsou bezkontaktni
takova genetika, klinicka biochemie nebo epidemiologie je pro bezkontaktni typy lepsi
razorblade No když velkamaly vyndavali z očního víčka klíště, to ti bylo kontaktní a přitom taková blbost!
mnum The Knick je skvely! A doporucuju knihu Umeni rezniciny. I pro nezdravotniky bude myslim poutava
Už to čtu, meli ji v naší pobočce knihovny hned k mání. Rozhodně je to strhující četba.
Jos dik za tip, uz ji mam zarezervovanou v knihovne ![]()
dzizisketa mnum To je super, dejte pak vedet, jak se vam libila. Paseka vydava skvele veci.
Karja aaaa to bych se asi poblila
coz by asi od doktorky nebylo uplne profesionalni. Doted vzpominam na moc milou pani doktorku v nemocnici na karlaku, kam jsem ji prisla na pohotovost s oparem pres cely ocni vicko, to byl taky desnej ekl. Vypadala jsem s tim jak obet hodne osklivyho domaciho nasili![]()
razorblade Fuuu smaž to, okamžitě to smaž! Jestli se tohle přenese!!!! Tak nás tady zabijou:-D
Lenka22 na místě těch unimo buněk, je postavená ta "Žížala", jak tu kdosi psal. Mně se tedy moc líbí, pěkné posluchárny, dostatek místa pro studenty. Vůbec jsem nechápala, jak se v těch buňkách mohlo učit tak dlouho.
Motol, to je fakt hrozné bludiště. Líbily se mi tam jen koleje a přeprava po nich. Kolegyně tam byla kdysi dlouho s nemocným synem. Působilo to na ni hrozně, když jsme tam pracovaly, skoro se sesypala.
A nikdo nevzpomíná na koleje mediků na Jiřáku?
Já je pamatuju jen s lešením.
Karja ja bych asi skončila na očním, protože se štítím lidí a nerada se jich dotýkám
já taky. Byl to jeden z důvodů, proč jsem na medicínu nešla.
Mirka Švehlovka? Byla jsem tam párkrát na návštěvě. Bylo to... jako byly nejlevnější tou dobou ![]()
razorblade Karja hádej co mě poboliva? A jestli ho tam ráno budu mít, tak si mě nepřejte ![]()
šaty snů, které sluší úplně všem. Tak určitě. 
mnum je v nich nějaká zkroucená nebo co...a kam jí zmizel krk?
mnum na doma dobrý ![]()
mnum na jiný tělo nasadili jinou hlavu?![]()
continuity hele...ani na doma..![]()
mnum Aneb jak ze sebe snadno a rychle udělat disproporčního trpaslíka... ![]()
ze? nechapu jak mohla tak neslusivou fotku pustit ven jako reklamni. Velka hlava, zadny krk, nadrozmerne boky a kratke nozicky (na jeji postavu, ja takove mam realne
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my